Lifestyle

Volgens TikTok is dit Victoria’s Secret parfum het beste anti-muggen middel

victoria-secret-parfum

We houden van de zomer, maar de muggen die daar ook bij horen, die vinden we iets minder leuk. Maar gelukkig heeft TikTok daar weer een oplossing voor gevonden. Er namelijk een bepaalde Victoria's Secret parfum die zou moeten helpen tegen muggen!

Victoria’s Secret parfum

Naast de mooiste – en meest comfy – lingerie out there, heeft Victoria’s Secret ook een aantal heerlijke parfums op de markt gebracht. Veel mensen zijn al de gelukkige eigenaar van zo’n geurtje en nu heeft een TikTokker iets bijzonders ontdekt. Een bepaalde Victoria’s Secret parfum zou namelijk het beste middeltje zijn tegen die irritante muggen waar we in de zomer mee te maken krijgen!

Lees ook
Good to know! Zo kom je van die vervelende muggen in je huis af

Victoria’s Secret Bombshell

Het luchtje waar het om gaat, is de Victoria’s Secret Bombshell Eau de Parfum. Dit is het iconische luchtje in de Bombshell-lijn. Maar hoe kan het dat deze parfum muggen op afstand houdt? Kennelijk komt dit dus doordat het geurtje noten van pioenroos en orchidee met dennen bevat. Dit is wat zorgt voor de heerlijk frisse, bloemige geur van de parfum.

Maar er is nog een luchtje van het merk die muggen weg zou moeten houden! Namelijk de Amber Romance bodymist. Je bent natuurlijk wel iets meer kwijt aan deze geurtjes dan aan normaal muggenspul, maar dan ruik je ook direct lekker. Plus, hierbij heb je geen last van dat vieze, plakkerige gedoe. Win-win!

Onderzoek

Het is niet zomaar een nieuwe, nutteloze life-hack die rondgaat, deze schijnt namelijk echt te helpen! Uit een onderzoek van The Journal of Insect Science blijkt dat deze parfum een ‘een sterk afweermiddel is met effecten die langer dan 120 minuten aanhouden’ is. Dat betekent dus dat het echt werkt!

En ook de mensen die het op TikTok testen zijn het ermee eens. Dat wordt inslaan!

View post on TikTok

View post on TikTok

Beeld: pinterest