Beauty

Deze drie verzorgingsproducten zijn onmisbaar voor de jonge huid

verzorgingsproducten-jonge-huid

Het is belangrijk dat je jouw jonge huid goed behandelt met de juiste middelen, want als de rimpels eenmaal zijn opgedoken, is het lastiger om er weer vanaf te komen. Maar gelukkig helpen deze drie verzorgingsproducten om je jonge huid te verzorgen, te hydrateren én te beschermen. Daarom zijn deze producten ook onmisbaar in jouw skincare routine.

Hoe verzorg je de jonge huid?

Een jonge huid is elastisch, goed gehydrateerd en heeft ook een goede microcirculatie. Maar jouw levensstijl, de invloeden van buitenaf en de UV-stralen waar we iedere dag mee te maken krijgen, hebben wel effect op jouw huid. Ze kunnen ervoor zorgen dat je huid droger en zelfs doffer wordt. Daarom is het belangrijk om je huid goed te verzorgen, voldoende te hydrateren en deze ook goed te beschermen. Zo blijft je huid jong en gezond!

Louis Widmer

Louis Widmer is een internationaal cosmetica en farmaceutisch bedrijf uit Zwitserland. Het staat bekend om hun hoogwaardige huidverzorgings- en dermatologische producten. Ze focussen zich er vooral op om de huid er zo goed en lang mogelijk gezond en stralend uit te laten zien. Daarom hebben ze nu drie nieuwe verzorgingsproducten op de markt gebracht, speciaal voor de jonge huid. De bestanddelen van deze producten hydrateren de huid intens, verzorgen deze in alle zachtheid en de fijne textuur dringt snel in de huid.

1. Mattifying Moisturiser – picture perfect day

De textuur van deze matterende dagverzorging dringt makkelijk in de huid en de crème hydrateert, verzorgt en beschermt de huid doeltreffend. Het plantenextract Evermat® verfijnt de huidstructuur en poriën en zorgt voor een mooie matte teint. De Mattifying Moisturiser – picture perfect day – kan je het beste ‘s morgens op een goed gereinigde huid smeren voor het beste resultaat.

De tekst gaat verder onder de foto

2. Moisturising Cream UV 20 – no thirst today

Deze moisturising cream met beschermingsfactor 20 hydrateert en verzorgt de huid intens. Ook beschermt deze crème je huid tegen UV-, infraroodstralen en tegen blauw licht. Het plantenextract Gatuline® Radiance verbetert en egaliseert de huidstructuur. Het optimaliseert de teint en geeft de huid een gezonde glow en maakt de huid steviger. Smeer de Moisturising Cream UV 20 – no thirst today – ‘s morgens op een goed gereinigde huid voor een optimaal resultaat, maar vermijd hierbij de oogomtrek.

De tekst gaat verder onder de foto

3. Good Night Cream – overnight booster

Deze nachtcrème voedt tot diep in de huid. Het plantenextract Algaktiv® regenereert de huid in slechts 4 uur. Het stimuleert het herstelmechanisme van de huid in de diepere huidlagen en werkt als een antioxidant booster. Het versterkt de huid en vermindert ook rimpels. De crème zorgt voor een ontspannen, goed uitgeruste huid, zelfs na een korte nacht. Smeer de Good Night Cream – overnight booster – ‘s avonds op een goed gereinigde huid voor een optimaal resultaat.

Review

Op de Girlscene redactie hebben we de nieuwe verzorgingsproducten van Louis Widmer voor een jonge huid mogen testen. We waren erg enthousiast. De producten komen allereerst in een leuke gekleurde verpakking, wat uitnodigt om de producten te gaan gebruiken. Omdat je maar een klein beetje van het product nodig hebt per keer kan je er dus lang mee doen. De tubes zijn ook ideaal om mee te nemen op reis in je handbagage bijvoorbeeld.

Wanneer je het product op de handen aanbrengt voordat je het op je gezicht smeert komen er al frisse geuren vrij. De crèmes voelen licht aan, zijn makkelijk te verdelen en laten geen vette laag achter op de huid. Ook trekken de crèmes snel in en laten ze een natuurlijke glow achter zodat je gaat stralen. Je merkt meteen dat de huid weer zacht en soepel aanvoelt.

Het voordeel van de Mattifying Moisturiser – picture perfect day – is dat het ideaal is voor mensen met een gecombineerde tot vettige huid omdat deze crème matterend werkt. Ook de Moisturising Cream UV 20 – no thirst today – heeft een aantal voordelen. Zo is het niet alleen een hydraterende dagcrème, maar geeft het ook een extra bescherming tegen UV-stralen waar onze huid iedere dag mee te maken heeft. De Good Night Cream – overnight booster – geeft de huid een fris gevoel en na een nachtje slapen zie je meteen dat de huid verbeterd is. Meer informatie over de producten en de Young Line campagne van Louis Widmer? Klik dan hier.

In samenwerking met Louis Widmer