Films & Series

Komt er een vervolg op de populaire Jeffrey Dahmer-serie?

vervolg-jeffrey-dahmer

De meest besproken seriemoordenaar ooit is natúúrlijk de Milwaukee cannibal. Wegens het enorme succes van de Jeffrey Dahmer-serie wil Netflix een vervolg maken op de hitserie. Wij zijn benieuwd!

Best bekeken serie ooit

De afgelopen maanden is er veel ophef ontstaan rondom de Netflix-serie: ‘Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’. De serie zou het verhaal van de seriemoordenaar romantiseren en te ingrijpend zijn voor de nabestaanden van de slachtoffers. Regisseur Ryan Murphy zegt contact te hebben gezocht met de families toen hij aan de serie werkte, maar dat hij van niemand antwoord kreeg.

Ondanks de vele kritiek die de serie heeft gekregen, is dit wel de best bekeken serie ooit van Netflix. Insane! Veel mensen zijn gefascineerd met Jeffrey Dahmer en hebben zelfs fan-accounts gemaakt. Ook al is dit totaal niet de bedoeling geweest van Netflix, heeft dit wel gezorgd voor grote populariteit. En daar spelen de makers natuurlijk graag op in.

Lees ook:
Slachtofferhulp Nederland wil dat Netflix The Jeffrey Dahmer Story verwijdert

Vervolg serie

De makers van de ‘Monster’ serie, Ryan Murphy en Ian Brennan, komen met het nieuws naar buiten om nóg meer series te maken over andere seriemoordenaars. Het is nog niet bekend over welke killers dit zal gaan en wie de hoofdrollen zal gaan vertolken, maar er komt dus sowieso nog een reeks aan afleveringen aan.

Het is duidelijk dat Netflix niet ingaat op de aanvraag van Slachtoffer Nederland om de huidige serie eraf te halen. Er komen er dus zelfs meer aan! Wanneer het vervolg van de Jeffrey Dahmer-serie te zien is, is nog eventjes afwachten.

Beeld: netflix

Must reads 👀