Films & Series

OMG! Na twintig jaar eindelijk een vervolg van Freaky Friday

freaky-friday-vervolg

Goed nieuws voor de fans! Na twintig jaar komt er ein-de-lijk een vervolg van de geweldige feel good film Freaky Friday! Actrice Jamie-Lee Curtis maakte het leuke nieuws bekend.

Freaky Friday

In 2003 kwam de geweldige film Freaky Friday uit. Je volgt moeder Tess en haar dochter Anna, die continu ruzie hebben. Ze begrijpen elkaars problemen niet en kunnen zich niet inleven in de ander. Totdat ze op een doodgewone vrijdag ineens wakker worden in het lichaam van de ander! Deze hilarische chickflick was enorm populair en de fans smeken al jaren om een vervolg.

Naast Lindsay Lohan zagen we ook actrice Jamie Lee Curtis schitteren in één van de hoofdrollen. In een interview met het weekblad Variety, kondigt Jamie aan dat de fans zeker kunnen rekenen op een vervolg van hun favoriete film Freaky Friday.

Lees ook:
YES! Déze populaire Disney-films krijgen een vervolg

‘Natuurlijk gaat het gebeuren’

Toen Jamie deze maand een foto samen met Lindsay plaatste gingen de geruchten al vrij snel rond over een vervolg van Freak Friday. “Het gaat gebeuren”, bevestigde de actrice de roddels. “Zonder dat ik zeg dat er iets officieels gepland staat, kijk ik je nu aan en zeg ‘natuurlijk gaat het gebeuren’.” En dit is niet de eerste keer dat we Jamie Lee over een mogelijk tweede deel horen praten! Al eerder heeft het weekblad de actrice gevraagd over een vervolg.

“Een vervolg zou heel mooi zijn. We willen het allebei graag”, zegt ze over haar en haar medespeelster Lindsay Lohan. “Maar het is niet onze beslissing. Disney moet die keuze maken en zij zijn geïnteresseerd en we praten erover.” Helaas is het nog niet bekend wanneer de opnames plaats zullen vinden en hoe de film eruit komt te zien, maar wij zijn in ieder geval heel benieuwd!

Beeld: freaky friday