Films & Series

Er komt een vervolg op de populaire film ‘Beautiful Disaster’

teaser-beautiful-wedding

We hebben goed nieuws voor alle fans! Er komt namelijk een vervolg op de populaire film Beautiful Disaster. Daarvoor zullen Dylan Sprouse en Virginia Gadner opnieuw in hun rollen kruipen. En ook kunnen we alvast genieten van de teaser van de nieuwe film Beautiful Wedding.

Beautiful Disaster

In de populaire film ‘Beautiful Disaster’ draait alles om Abby, gespeeld door Virginia Gardner en Travis, gespeeld door Dylan Sprouse. Abby is vastbesloten haar duistere verleden achter zich te laten. Ze leeft volgens strikte regels en heeft altijd haar leven op orde.

Maar zodra ze als eerstejaars op de universiteit arriveert, gooit Travis roet in het eten. Travis is de ultieme charmeur en heeft alle vrouwen op de campus aan zijn voeten, behalve Abby. Haar onverschilligheid fascineert hem mateloos, en hij gaat zelfs een weddenschap aan om haar voor zich te winnen. Zo begint een opwindend verhaal vol passie, verleiding en verboden verlangens.

Nieuwe film

En nu is er dus goed nieuws voor alle fans die lang hebben uitgekeken naar hoe het af zal lopen tussen Abby en Travis, want er komt namelijk een nieuwe film. Deze film is speciaal voor iedereen die houdt van enorm veel drama. Abby en Travis trouwen namelijk in Las Vegas en gaan vervolgens op huwelijksreis naar Mexico met een aantal van hun vrienden en familie.

Maar deze reis zal natuurlijk niet soepel verlopen. Het huwelijk van het pasgetrouwde stel zal namelijk enorm op de proef worden gesteld. Ook krijgen we te maken met een nieuw castlid, namelijk Kyle Richards, die we eerder ook al hebben kunnen zien in de Real Housewives of Beverly Hills.

En alsof dat nog niet genoeg goed nieuws is, hoeven we ook niet lang meer te wachten op deze nieuwe film. Beautiful Wedding zal namelijk in 2024 op het grote doek verschijnen. Ben je ook zo benieuwd geworden naar deze nieuwe film? Bekijk dan de teaser hieronder:

Watch on YouTube

Beeld: Beautiful Disaster