Celebs

WOW! Dit is het vermogen en salaris van Marieke Elsinga

marieke-elsinga-salaris

Marieke Elsinga is inmiddels alweer vier jaar te horen in de ochtendshow samen met Mattie bij Q-Music. Je kunt haar natuurlijk ook kennen van haar tijd bij RTL Boulevard. Marieke verdient dan ook behoorlijk lekker met haar carrière. Maar hoeveel is dit dan precies? Wij zochten het voor je uit!

Dit is wat Marieke Elsinga verdient

Marieke is al een tijd niet meer weg te denken uit medialand en verdient daar dan ook goed geld mee.

Carrièrevrouw Marieke

In 2012 volgde Marieke Elsinga de radio opleiding bij Q-Music. Ze heeft in de late uurtjes wat radio-programma’s gepresenteerd en was één van de verslaggevers van Mattie & Wietze. Nu heeft Marieke al sinds 2018 de razend populaire ochtendshow Mattie & Marieke samen met Mattie Valk. Ze zijn samen iedere werkdag tussen 6.00 uur en 10.00 uur te horen op Q-Music. Marieke doet het erg goed op de radio, ze mag zich namelijk al drie keer winnares van de Zilveren Radioring noemen. Dit is een prijs voor beste radio-presentatrice. Super cool!

Lees ook:
OMG! Zoveel geld verdient zangeres Maan per optreden

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Het salaris en vermogen van Marieke

Nu is het exacte salaris van Marieke Elsinga niet helemaal bekend, maar die van co-host Mattie Valk wel. Hij verdient maar liefst 600.000 euro per jaar bij Q-Music, Ka-ching! Wij vermoeden dat het salaris van Marieke ongeveer hetzelfde is. Dit is natuurlijk al mega lekker, maar hier blijft haar inkomen niet bij. Marieke heeft natuurlijk verschillende tv-optredens en ze verhuurt een appartement. De huurprijs van dat appartement in Amsterdam is €1.850 per maand, dat is ongeveer €22.200 per jaar. Dat tikt lekker aan zo!

Net als haar salaris is het vermogen van Marieke Elsinga een gok. Dat het veel is kunnen wij in ieder geval wel bedenken. Ze woont namelijk in een huis van €1,2 miljoen. Bizar! Door meerdere bronnen word haar vermogen wel tussen de €1 miljoen en de €4 miljoen geschat. Hoe bizar is dat! Hoeveel het precies is, dat blijft een beetje een raadsel. Het is in ieder geval een goed gevulde bankrekening 😉

Beeld: Instagram: @mariekeelsinga

Must reads 👀