Films & Series

Gloednieuwe Nederlande romcom ‘Verliefd op Bali’ in aantocht

verliefd-op-bali

Het is alweer een tijdje geleden dat de Nederlandse romcom Verliefd op Ibiza in de bioscopen draaide. En dat was een groot succes, daarom kwam een aantal jaar later ook de film Verliefd op Cuba op het grote doek. Maar de makers vonden het nog niet genoeg want regisseur Johan Nijenhuis gaat binnenkort beginnen met de opnames voor zijn nieuwe bioscoopfilm: Verliefd op Bali. Wij vertellen je alles wat je over deze gloednieuwe romcom wil weten.

Verliefd op Bali

De film Verliefd op Bali zal dus worden geregisseerd door een van de meest succesvolle Nederlandse filmregisseurs, namelijk Johan Nijenhuis. Deze regisseur heeft al flink wat films op zijn naam staan en veel van zijn bioscoopfilms werden zelf bekroond met een gouden of platina film. Het kan dan ook bijna niet anders dan dat Verliefd op Bali ook een groot succes zal worden.

Het is inmiddels a de derde film van de ‘Verliefd op’-reeks die zal verschijnen op het grote doek. Het is alweer een tijdje dat het eerste deel, Verliefd op Ibiza, verscheen in 2013 en een groot succes werd. Je weet wel, die film met Kim Feenstra en Jan Kooijman. Een aantal jaar later in 2019 verscheen Verliefd op Cuba, met in de hoofdrollen Abbey Hoes en Rolf Sanchez. En dit keer is het dus de beurt aal Bali. De acteurs die in deze film zullen spelen worden eind april bekend gemaakt. Maar wel is al bekend dat actrice Wieteke van Dort de rol van een oud omaatje zal gaan vertolken. Wij zijn erg benieuwd!

Bijzondere reis

De Nederlandse romcom Verliefd op Bali zal gaan over Cornelie. Tijdens zijn reis naar Bali hoopt hij dat zijn twee volwassen dochters een hechtere band met elkaar zullen krijgen. Want wat ze niet hadden verwacht is dat de moeder van de twee vrouwen een Indonesische afkomst heeft. Het is daarom een bijzondere reis die veel herinneringen naar boven haalt. De twee dochters zullen woorden geconfronteerd met hun Indische familie geschiedenis. Als ze hier uiteindelijk dieper induiken en allerlei dingen ontrafelen over hun familie kunnen zie liefde en geluk vinden in hun gezin, maar ook in de liefde.

Lees ook:
Bingen! Déze films en series zijn in april nieuw op Netflix

Wanneer in de bioscoop?

Helaas zullen we wel nog even geduld moeten hebben. De opnames van de film moeten namelijk nog beginnen. Wel is al bekend dat de nieuwe romcom Verliefd op Bali in 2o24 op het grote doek zal verschijnen in de Nederlandse bioscopen. Maar na al dit goede nieuws is het het wachten dan ook meer dan waard!

Beeld: dutch film works