Lifestyle

WOW! Je krijgt nu €15.000 als je naar Sardinië verhuist

sardinie

Heb je stiekem altijd al willen emigreren? Dan hebben we goed nieuws voor je! Als je naar het Italiaanse eiland Sardinië verhuist krijg je €15.000. Wij vertellen je alles wat je erover wil weten. 

OMG! Als je nu naar Sardinië verhuist krijg je €15.000

De dorpen op het Italiaanse eiland raken steeds leger en leger. Dit probleem willen ze voorkomen door iedereen die naar het eiland emigreert €15.000 aan te bieden.

Leven in Italië

Voor veel mensen is het een droom om in Italië te wonen. Iedere avond pasta eten en overheerlijke wijn drinken. Sounds like a dream! En deze droom kan nu werkelijkheid worden. Mensen die emigreren naar het Italiaanse eiland Sardinië krijgen nu een subsidie van €15.000. Ka-ching!

Lege dorpen

En dit gebeurt niet omdat het eiland te veel geld heeft, ze hebben juist een probleem. Veel inwoners die op Sardinië wonen pakken namelijk hun koffers en vertrekken. Dat zorgt voor veel leegloop van de dorpen. Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar het is dus echt zo! En daarom hebben ze dus deze bijzondere oplossing bedacht. 

Lees ook
WOW! Dit eiland is uitgeroepen tot het mooiste plekje ter wereld

Regels

De gemeente van Sardinië heeft voor deze oplossing zo’n €45 miljoen euro apart gezet. Er zitten natuurlijk wel regels aan, je krijgt dit bedrag niet zomaar. gemeente waar je naartoe verhuist mag bijvoorbeeld niet meer dan 3.000 inwoners hebben. En heb je een huis gekocht op Sardinië? Dan moet je er wel binnen 18 maanden (1,5 jaar) naartoe verhuizen. Deze actie loopt tot 2024 en betreft maar 3.000 mensen. Dus als je van plan was om te emigreren, dan moet je het nu doen!

Bron: FEM FEMBeeld: pinterest