Celebs

WOW! Dit is de reden dat Odim zijn dochter waarschijnlijk nooit meer zal zien

We zijn allemaal getuigen geweest van de heftige gebeurtenissen tussen Jørney en Odim. De twee hebben elkaar ontmoet tijdens hun deelname aan het realityprogramma Ex On The Beach. Uiteindelijk hebben ze samen toch besloten om hun eigen weg te gaan, maar ze blijven voor altijd één ding gemeen hebben: hun dochtertje Aaliyah.

Om deze reden zal Odim zijn dochter niet meer zien

Nadat er nogal wat is voorgevallen tussen de twee, heeft Jørney duidelijk gemaakt dat Odim zijn dochter niet meer zal zien.

Relatie Jørney en Odim

Dat Jørney en Odim een nogal heftige relatie achter de rug hebben, steken ze niet onder stoelen of banken. Heel Nederland is getuige geweest van hun ruzies. Daarom kwam het voor ons ook niet echt als een verassing toen we hoorden dat ze er definitief een punt achter hadden gezet.

Nadat er een video was uitgelekt waarin Jørney racistische opmerkingen naar Odim maakte, gaf ze later meer duidelijkheid over de stand van zaken. Van beide kanten zijn er verkeerde dingen gezegd en gedaan. Odim ontkent dat er sprake is geweest van fysiek geweld. Maar het is inmiddels wel duidelijk dat de twee nu definitief uit elkaar zijn en Odim zijn dochtertje ook niet meer ziet.

Lees ook
Jørney en Odim officieel uit elkaar door racistische opmerkingen en fysiek geweld

Dochtertje Aaliyah

Jørney en Odim hebben alleen voor de rest van hun leven nog wel één ding gemeen, namelijk hun dochtertje Aaliyah. Wij vragen ons natuurlijk allemaal af hoe dat nu precies zit Zijn de ouders co-parents of woont Aaliyah nu alleen bij haar moeder?

Nadat een volger haar deze vraag stelde, heeft Jørney daar een duidelijk antwoord op gegeven. ”Dat was in eerste instantie wel de bedoeling maar Odim heeft laten zien dat ook zij eigenlijk niet belangrijk is voor hem”, verklaart ze. ”Aaliyah en ik zijn lekker samen en uiteindelijk is het ook beter voor haar om niet met zo’n persoon in haar omgeving op te groeien.” Heftig!

Beeld: Instagram

Must reads 👀