Celebs

Verdrietig nieuws voor zangeres Tabitha: ‘Rust zacht’

Tabitha

Tabitha deelt vandaag heel verdrietig nieuws met ons. De oma van de zangeres is namelijk overleden. Hierover plaatste Tabitha een emotioneel bericht met ontzettend mooie woorden voor haar oma op haar Instagram. 

Zangeres Tabitha deelt verdrietig nieuws op Instagram: ‘Rust zacht’

‘Onvoorwaardelijke liefde is wat u ons heeft gegeven’, schrijft ze.

Emotioneel bericht

De zangeres plaatste eerder vandaag foto’s waarop te zien is dat ze de hand van haar oma vasthoudt en Tabitha’s oma dochter Imaya op schoot heeft. “Lieve oma, meer dan oma.. u was een moeder voor ons allemaal. Onvoorwaardelijke liefde is wat u ons heeft gegeven. en wat ben ik u en opa dankbaar voor de mooiste herinneringen uit mijn jeugd”, begint ze het bericht.

“Bij jullie was het veilig en voelde ik mij gehoord, werd ik verwend, geliefd en mocht ik even kind zijn. En ook in mijn volwassen leven waren jullie daar en was u daar na het overlijden van opa. U vergat geen 1 belangrijke afspraak of gebeurtenis, en er ging geen dag voorbij dat we elkaar niet spraken, zagen of aan elkaar dachten. Mijn liefde en dank is groot, zo ontzettend groot dat ik heb mogen leren wat onvoorwaardelijke liefde is. En ik zal altijd alles geven om dit aan onze meisjes mee te geven wetende dat jullie over ons waken. Rust zacht lieve oma. “Gedenk mij met liefde en niet met verdriet. Gedenk mij met liefde, iets anders is er niet.””

Tabitha sluit het bericht heel mooi af met een eerbetoon en geeft aan alles wat ze geleerd heeft van haar oma hoopt door te kunnen geven aan haar kinderen.

Lees ook:
Rens Kroes deelt verdrietig bericht op Instagram: Zo plotseling naar het licht

Condoleance

In de commentsectie lezen we dat Tabitha ontzettend veel steun krijgt. Het regent condoleances in de reacties. Andere bekende Nederlanders zoals Ronnie Flex en Yuki Kempees schrijven mooie berichten voor de zangeres. Wij hopen dat ze nog meer steun zal ontvangen en wensen Tabitha en familieleden heel veel sterkte toe!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @tabithamusik

Must reads 👀