Celebs

Dít verdient Gio Latooy aan zijn filmpjes met Jade Anna

verdient-gio-latooy-jade

Ondanks dat het bekende koppel Gio en Jade niet meer samen zijn, verdient de YouTuber nog genoeg aan de video’s met zijn ex. Dít heeft Gio Latooy verdient aan zijn filmpjes met Jade Anna.

Gio Latooy en Jade Anna

Het is nu een week geleden sinds dat het YouTube-koppel Gio Latooy en Jade Anna hun break-up bekend hebben gemaakt. Dit deden zij doormiddel van een emotionele vlog op Gio’s account. Het filmpje ging ontmiddelijk viral en alle fans wilden weten hoe de relatie tussen de twee is verlopen. De video ‘het is uit’ is ondertussen wel 1,1 miljoen keer bekeken! Dit zijn enorm veel views, zelfs voor de bekende Gio! Nu zal je je vast afvragen, hoeveel heeft deze vlog hem wel niet opgeleverd? Nou, dit heeft hij dus open en eerlijk aan zijn volgers verteld!

Watch on YouTube

Zoveel verdient Gio aan zijn vlogs

In Gio’s laatste vlog geeft hij antwoord op de grote vraag van veel van zijn fans. Hij vertelt namelijk hoeveel hij heeft verdient met zijn video’s met Jade Anna, waaronder dus de veel bekeken break-up vlog. De YouTuber laat een grafiek zien waaruit blijkt dat hij binnen één dag al €2.100 had verdient! Wow! Dit liep al snel op en nu zit hij, een paar dagen later, al over de 4,5 duizend euro heen.

Dit is zelfs voor de rijke Gio heel veel geld. Hij legt uit dat zijn vlogs normaal gesproken zo’n duizend euro opleveren, zeker niet verkeerd, maar met de ‘het is uit’-vlog verdiende hij dus 4,5 keer zoveel! En dit is niet de enige video die goed geld heeft opgeleverd. Ook de eerst volgende video na de break-up met zijn ex Jade Anna leverde meer op dan normaal.

Lees ook:
What?! Gio maakt break-up song over Jade Anna

Hoe gaat het nu met Jade en Gio?

Doordat heel Nederland wilde weten hoe Gio’s leven nu verder gaat zonder Jade Anna aan zijn zijde, is de eerst volgende video ná de break-up vlog ook heel veel bekeken! Met dank aan zijn ex Jade heeft Gio Latooy met deze vlog het dubbele verdient dan normaal. Hij zit nu al over de 2,2 duizend euro heen en hij verwacht er nog wel meer mee te verdienen. In zijn video geeft hij toe dat zijn YouTube-kanaal nu ‘echt lekker’ gaat.

Ook de video over de tattoo van Jade heeft Gio’s portemonnee lekker gestekt. Even een extra €1.600 in zijn zak is niet verkeerd 😉

Beeld: instagram @gio