Celebs

WOW! Zoveel verdient Jade Anna met social media

Jamy
zoveel-verdient-jade-anna

In de afgelopen jaren is Jade Anna enorm populair geworden en niet meer weg te denken uit de mediawereld. Ze is influencer en YouTuber en doet het op het gebied van social media dan ook heel erg goed, maar wat verdient zij nou eigenlijk met een post?

Jade Anna

Altijd al eens willen weten hoeveel Jade Anna verdient aan social media? Wij gaan het je vertellen. Jade Anna, die wij voornamelijk kennen van YouTube en social media, is de afgelopen jaren enorm gegroeid. De jonge influencer en vlogger is enorm succesvol en heeft ook al een groot bereik opgebouwd. Zij staat niet alleen model voor haar eigen Instagram, maar heeft nu ook grote samenwerkingen met merken zoals Hunkemöller.

View post on Instagram
 

Relatie Gio en Jade

Jade is al vroeg begonnen met het maken van video’s, maar toen Gio Latooy in haar filmpjes verscheen bleven de views en volgers maar stijgen. Kijkers hebben een lange tijd gedacht dat Gio en Jade familie waren, maar later werden ze toch een stuk closer met elkaar. Ze waren steeds vaker met elkaar te zien en kregen een betere band. Volgers gingen toen denken dat ze misschien wel een relatie zouden hebben.

Het heeft een tijdje geduurd tot het stel het bekend heeft gemaakt naar de buiten wereld. Maar uiteindelijk was het toch écht officieel en waren de twee helemaal in love. Hier was veel ophef over doordat Jade toen nog minderjarig was, maar het stel trok zich hier niks van aan. Toen hun relatie een paar maanden geleden aan een eind kwam, stonden de twee nog steeds in de spotlights.

Jade Anna is nu een van de grootste Nederlandsen influencers en is actief op haar drie platformen waarop zij een groot bereik heeft. Ook heeft zij meerdere campagnes lopen en verdient zij hier goed mee, maar hoeveel verdient Jade Anna precies met social media?

Lees ook: 
Dít verdient Gio Latooy aan zijn filmpjes met Jade Anna

Bedrag voor één TikTok post

Doordat TikTok de laatste tijd enorm gegroeid is en ook een vrij nieuw medium is, kunnen bedrijven zich door deze advertentiemogelijkheden flink uitbreiden. Als je een start-up bent en je krijgt het voor elkaar dat een bekende influencer jouw merk op TikTok promoot, dan kan je ineens enorm groeien. Dit was het doel van het bedrijfje Closetvanval, zij plaatste gisteren een oproep op haar TikTok account. Ze zijn op zoek naar bekende influencers met maat 34,36 of 38.

View post on TikTok

De volgers van het TikTok account denken goed mee, zij kwamen namelijk met de influencer Jade Anna. Één volger reageert: ”Jade Anna, misschien deze lieverd?”, waarbij ze de influencer tagt. Je zou denken door het enorme bereik die Jade Anna heeft, zij de juiste influencer is om dit bedrijfje te helpen, maar dit schijnt niet zo te zijn. Het bedrijf reageert namelijk onder die comment. ”Deze lieverd zit vol, en vraagt per post 6.000 euro.” Dat is dus geen klein bedrag. Wie Jade Anna wil als promotor voor hun bedrijf moet daar dus wel een flink bedrag voor betalen.

Beeld: Instagram: @jadeanna