Films & Series

Zoveel verdienen de castleden van The Crown seizoen 5 per aflevering

verdienen-the-crown

De acteurs van de populaire Netflix-serie The Crown hebben het er maar druk mee. Doordat de show zo goed bekeken wordt, komt er seizoen na seizoen online. Dan zal het salaris ook wel niet vervelend zijn! Dit is hoeveel de castleden van The Crown verdienen per aflevering.

Nieuwe seizoen

Vanaf moment één dat het nieuwe seizoen van The Crown verscheen op Netflix, is de hele wereld weer aan het bingen geslagen. De trouwe fans kijken het vijfde seizoen vast en zeker binnen een paar dagen uit. In de serie krijgen we een kijkje in het leven van het Britse koningshuis. Het is een fictieve serie, maar bevat wel héél veel waarheden en is gebaseerd op waargebeurde events. De show komt steeds dichter bij het heden, ondertussen zijn de personages in de jaren ’90 beland. Dit seizoen is erg gefocust op Princess Diana en op haar tragische ongeluk. De Netflix-serie wordt enorm goed bekeken en hier worden de acteur royaal voor beloond!

Princess Diana

De vertolking van de hoofdrol van Princess Diana word in seizoen vijf prachtig vertolkt door actrice Elizabeth Debicki. Met volle overgave begon ze met studeren voor deze rol. Diana’s uiterlijke kenmerken, manier van praten en de bewegingen die Lady Di sprekend maakte. Velen vinden dat Debicki het meest realistische plaatje heeft weten neer te zetten van alle actrices die dit ooit eerder probeerden. Tegenover zo een pittige opdracht zal vast een groot geld bedrag staan. Dit is ook zeker het geval, maar er zit een actrice bij die nóg meer verdient!

Lees ook:
Zien! De eerste beelden het zesde seizoen van The Crown

Zoveel verdienen de acteurs van The Crown

Op nummer 1 staat, het zal je misschien niet verbazen, de actrice die Queen Elizabeth II speelt! Imelda Staunton verdient wel $50.000 pér aflevering! Insane! De rest van de cast vult zijn of haar portemonnee ook wel aardig aan door mee te spelen met The Crown.

Elizabeth Debicki verdient per aflevering $30.000 met haar rol als Princess Diana. Jonathan Pryce verdient als Prince Philip de helft, namelijk $15.0000 per aflevering. Ook zeker niet verkeerd!

Dominic West (Prince Charles), Olivia Williams (Camilla Parker Bowles) en Claudia Harrison (Princess Anne0 verdienen alle drie $10.000 per aflevering. Jonny Lee Millermag $8.000 ontvangen per aflevering met zijn rol van John Major. En als laatste The Queen Mother Elizabeth, gespeeld door Marcia Warren, verdient $5.000 per aflevering.

Er zitten grote verschillen is, maar klagen mogen de acteur allemaal niet 😉

Beeld: netflix

Must reads 👀