Lifestyle

Door deze geniale TikTok-hack blaast jouw ventilator extra koude lucht

Celine
ventilator-koude-lucht

We hebben allemaal lang uitgekeken naar de zomer, maar nu hij er weer is zijn we allemaal weer aan het klagen. Het is toch wel héél erg warm! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de muggen die ons ‘s nachts wakker houden en de warmte in je slaapkamer. Maar voor dat laatste probleem hebben we nu een oplossing! Deze geniale TikTok-hack legt namelijk uit hoe jouw ventilator nog koudere lucht kan blazen.

TikTok-hack voor afkoeling tijdens de hittegolf

Tegenwoordig kun je allerlei life-hacks vinden op TikTok. En ook nu gaat er weer een geniale life-hack viral en wij leggen je uit wat deze precies inhoudt.

Lees ook
Met déze 7 handige tips overleef jij een hittegolf

Ventilator hack

Op dit moment is er een hittegolf in ons land. In het zuiden kan het vandaag zelfs 40 (!) graden worden. WOW! Op dit soort dagen zijn we allemaal toe aan verkoeling, maar gelukkig heeft TikTok allerlei handige trucjes daarvoor. TikTok-gebruiker Bella Avila en Lisa – @onlyjaysus en @lisafj14 – laten je in hun TikTok-video’s zien hoe deze life-hack werkt.

Ze zetten simpelweg gewoon een bak ijs voor de ventilator, de lucht gaat langs het ijs en wordt daardoor koeler. Waarom hebben we daar zelf nooit aan gedacht?

Bekijk je life-hack video’s hieronder!

View post on TikTok

View post on TikTok

Bron: NSMBL