Films & Series

Vanaf déze datum begint het nieuwe seizoen van Prince Charming

prince-charming

Droom jij ook altijd weg bij die heerlijke datingprogramma’s? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het nieuwe seizoen van Prince Charming zal niet meer lang op zich laten wachten. Wij vertellen je vanaf welke datum we het liefdesavontuur van de nieuwe prins Diego González-Clark kunnen volgen. 

Prince Charming

Opnieuw zullen er een aantal knappe single mannen het hart van hun Prince Charming, oftewel Diego, proberen te veroveren. Diego moet zien uit te zoeken voor wie hij de meeste gevoelens geeft en moet daarom de andere mannen ook helaas één voor één naar huis sturen. Zal het Diego lukken om zijn prins op het witte paard te vinden op het prachtige Griekse eiland Kreta?

Release datum

Kan jij ook, net als wij, niet wachten totdat het nieuwe seizoen op Videoland verschijnt? Dan hebben we goed nieuws! We zullen niet meer lang hoeven te wachten. Op Instagram deelt Videoland een bericht waarin ze laten weten dat het nieuwe seizoen van Prince Charming vanaf 15 december op de streamingdienst de kijken is. YES!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Vanaf déze datum is het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien

Diego González-Clark

Komt de nieuwe Prince Charming jou ook al zo bekend voor? Dat is helemaal niet gek! Diego heeft al een behoorlijke carrière in de showbizz achter de rug. Zo speelde hij in verschillende musicals waaronder Disney’s Aladdin, Warhorse, Beauty and the Beast en Mamma Mia! Ook is Diego vader van zijn zoontje Sem. Wij gaan alvast aftellen naar 15 december!

Beeld: videoland

Must reads 👀