Fashion

Scoor bij Van Haren deze UGG Tasman dupes voor maar twee tientjes

van-haren-ugg-dupes

De tijd om onze comfy UGG's uit de kast te pakken is weer aangebroken. Als je vorige winter nog niet meegegaan bent met de trend, dan is het nog niet te laat om de fashionable schoenen aan te schaffen. Het populaire Tasman model gaat viral en Van Haren heeft de beste betaalbare dupe voor je klaarstaan.

Comeback

Vorig jaar maakte de ‘lompe’ schoenen van UGG een comeback. Sindsdien zijn ze niet meer uit het modebeeld weg te denken en ze nemen stapje voor stapje de hele wereld over. Nu de temperaturen dalen en de winter op de loer ligt, pakt iedereen zijn geliefde schoenen weer uit de kast en willen we alle nieuwe modellen in onze schoenenkast hebben staan. Afgelopen winter waren het de lage UGG’s die ons weer helemaal in love liet vallen met het merkt. Daarna volgden er nog genoeg andere varianten. Denk aan de fluffy huisslippers en het enorm populaire Tasman model. Instagram en Pinterest stond er weer vol mee en honderden euro’s vlogen (alsof het niks is) over de toonbank. Hoe leuk wij deze geweldige trend ook vinden, kan dit natuurlijk ook een heel stuk goedkoper.

De afgelopen tijd komen de dupes je de neus uit, maar dit vinden wij helemaal niet erg! Waarom zou je de volle pot betalen als je ze ook voor een vijfde van de prijs kan scoren. Bij Van Haren is dit het geval, haal de Tasman Ugg dupes voor dit najaar nog in huis.

UGG Tasman dupes bij Van Haren

Dit hippe instappertje zou je misschien eerder als pantoffel voor binnenshuis dragen, maar als we de fashion influencers mogen geloven is dit een onmisbaar item in je kast. Het Tasman schoeisel kan je op talloze manieren combineren en stijlen met je favoriete outfits. Om deze trendy UGG’s aan je voeten te hebben deze winter, mag je even sparen en maar liefst 124 euro hieraan spenderen. Ondanks dat we deze prijzen wel gewend zijn van het merk, is het niet helemaal budgetproof. Deze TikTokker heeft daar gelukkig een oplossing voor gevonden!

De schoenenketen Van Haren, heeft op dit moment de perfecte dupes van de Tasman Ugg in haar schappen staan. De schoenen zijn identiek aan het origineel en zitten ook super lekker. De ‘Graceland Gevoerde Pantoffels’ (hoe ze bij Van Haren heten) scoor je al, houd je vast, voor nog geen 20 euro. Say what?!

Yup, het is echt waar! Deze beauty’s zijn misschien wel de allergoedkoopste UGG dupes die we ooit zijn tegengekomen. De kwaliteit zal iets minder zijn dan je van UGG gewend bent, maar voor die prijs vinden wij dat helemaal niet erg.

Verschillende kleuren

Bij Van Haren kan je niet alleen de bruine Tasman UGG dupes bemachtigen, maar ze hebben ook een classy zwarte variant. Op de video hieronder komt deze vlug voorbij als je goed oplet. De twee kleuren zullen vast en zeker snel uitverkocht zijn, dus wees er snel bij! Ga op bezoek bij de dichtstbijzijnde Van Haren of koop ze via de online store. Grijp je mis en is de maat die jij zoekt uitverkocht? Geen stress, want je kan de instappers van het merkje Graceland ook bij Wehkamp scoren.

Ga jij voor de bruine of zwarte versie, of pik je ze allebei mee? We durven het bijna niet te vragen, want voor deze prijs denken wij het antwoord wel te weten 😉

View post on TikTok

Weten hoe je jouw UGGs kan beschermen tegen de regen? Krijg nooit meer natte voeten met deze handige hack!

Beeld: instagram @brit_harvey