Celebs

Valerio Zeno over vechtpartij Echte Meisjes in de Jungle: ‘Eigenlijk mijn schuld’

valerio-vechtpartij

Natuurlijk zit het programma Echte Meisjes in de Jungle boordevol drama. We hadden niets anders verwacht van de meiden, maar in de tweede aflevering gaat het wel heel erg snel mis. Presentator Valerio zegt na de vechtpartij dan ook dat het “eigenlijk zijn schuld is”.

Echte Meisjes in de Jungle

In de eerste aflevering zien we al hoe de yell van team rood voor aardig wat commotie zorgt bij team blauw. Keer op keer roept team rood: “Yell, yell, yell, blauw gaat naar de hel!” In de tweede aflevering blijkt precies deze yell en een opmerking van Annebel de druppel te zijn voor het blauwe teamlid Louisa Janssen. Ze stormt op team rood af en vooral Esmée Ipema is daar niet van gediend. De verbale ruzie liep al snel uit op een vechtpartij waarbij Esmée zelfs van een helling afvloog en naar verluidt haar arm brak.

Chaos in Laos

“We hebben de beelden wel honderd keer bekeken om te kijken wat er nou daadwerkelijk gebeurde en het blijft me verbazen dat een yell die zo onschuldig lijkt, de vonk was die zorgde voor de vlam in de pan”, vertelt Valerio aan RTL Boulevard. De presentator denkt namelijk dat het “allemaal door een yell gekomen is”.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dít bijzondere item wilde Annebel meenemen naar de jungle

Valerio Zeno

Enne, over die yell gesproken “dat is eigenlijk mijn schuld”, zegt Valerio. “Want ik vroeg aan die meiden of ze een yell hadden en die hadden ze niet. En een dag later wel. Dus ik voel me met terugwerkende kracht toch wel de aanstichter van dit hele probleem. Maar gelukkig kan ik zeggen, het is allemaal goed is gekomen.” Valerio voelt zich dus schuldig over de vechtpartij, maar wij hebben een sterk vermoeden dat het niet bij deze ene vechtpartij zal blijven. Op de volgende aflevering moeten we nog heel even wachten, maar volgens Valerio zal het spoedig wéér mis gaan!

Beeld: Videoland

Must reads 👀