Lifestyle

Valentijnsdag is overrated: hiér vier je dit jaar Galentine met de meiden

herkenbaar-vriendinnen-boogschutter

Over minder dan twee weken is het weer zover: de dag van de liefde. Voor sommigen is het een moment waar ze reikhalzend naar uitkijken, een gelegenheid om de liefde te vieren met hun partner. Maar voor anderen is het eerder een sombere dag, eentje die ze het liefst doorbrengen onder de dekens met een flinke bak Ben & Jerry's. Behoor je tot die laatste categorie? Dan hebben we de perfecte manier gevonden hoe jij Galentine kan doorbrengen met je besties.

Galentine 2024

Galentine’s Day is hét moment om de power van vrouwelijke vriendschap te vieren! Vergeet  Valentijnsdag, op 13 februari draait het om het huldigen van je besties. Het is de ultieme kans om samen te chillen, te roddelen en te genieten van overheerlijke roze cocktails. Of je nu een feestje plant, een Netflix-marathon houdt of gewoon lekker bijkletst, het gaat erom dat we dit jaar niet zielig op de bank gaan liggen met tissues en een fles wijn. Dit jaar gaan we erop uit en wij hebben precies gevonden waar je heen wil.

1. Fruitz Galentine’s Night

Dit is echt onze absolute favoriet van allemaal! Fruitz gooit een fantastische Galentine’s Night op 13 februari, helemaal gewijd aan jou en je besties. Het wordt gehost bij de waanzinnige cocktailbar Super Lyan in Amsterdam. Serieus, geloof ons, deze spot is gewoon onwijs gaaf! De avond zit boordevol verrassingen om jullie vriendschap te vieren. Van het verwennen van je nagels met Blitsbee tot het laten zetten van een glinsterende Tooth Gem, en zelfs een meeslepende art therapie workshop die draait om het omarmen van je volledige potentieel voor zelfexpressie. En dat alles terwijl je geniet van heerlijke cocktails, smakelijke hapjes en de opzwepende beats van DJ Noa Arrachart.  Andere geweldige merken zijn ook van de partij, en aan het einde krijg je zelfs een te gekke goodiebag mee naar huis. Bij het Fruitz event vieren we girl power!

Wil je exclusief kans maken om bij dit te gekke evenement aanwezig te zijn samen met je beste vriendin? Houd dan maandag 5 februari het Instagram-account van @girlscene.nl in de gaten, want daar mogen we 5x 2 kaartjes weggeven om jouw Galentine dit jaar amazing te maken. Wie weet zien we je 13 februari op Fruitz Galentine’s Night!

2. Anyone But You

‘Anyone But You’, je hebt de film waarschijnlijk wel voorbij zien komen op je socials. De Amerikaanse romantische komedie is razend populair. Het publiek wil iets lichts, grappigs en vermakelijks en dat is precies wat ze krijgen. In deze romcom zien we hoe Ben (Glen Powell) en Bea (Sydney Sweeney) samen op een eerste geweldige date gaan. Het stel lijkt gemaakt voor elkaar. Helaas gebeurt er iets waardoor het vlammetje tussen hen dooft. Ze hebben geen oog meer voor elkaar, totdat een onverwachte wending hen samen brengt onderweg naar een bruiloft in het zonnige Australië. Zal daar het vuurtje weer aangewakkerd worden? Who knows!

Dit is gewoon dé ultieme film voor een meidenavond! Het zit boordevol ingrediënten die Galentine tot een gigantisch succes zullen maken: knappe hoofdrolspelers, hilarische humor, en natuurlijk die heerlijke dosis romantiek waarbij je lekker weg kunt zwijmelen. Na deze film zullen jullie allemaal gegarandeerd Unwritten uit volle borst meezingen in de auto. Sorry, not sorry, maar dat hoort er gewoon bij!

3. Dolle Diva

De naam verklapt eigenlijk alles al! Als je op zoek bent naar een extravagant avondje uit met de meiden, dan is de Dolle Diva op de Groenmarkt the place to be. Proef van de uitgebreide menukaart en bestel je favoriete cocktails. En nu je hier toch bent, maak direct een nieuwe Insta-post met je besties in deze wonderlijke setting.

View post on Instagram
 

4. Seoul Sister Karaoke

Dus, gebroken hart? Geen zorgen, we hebben dé ultieme therapie sessie voor jou gevonden. Picture this: je zit in een privé booth bij Seoul Sister in Rotterdam, omringd door je beste vriendinnen. En wat staat er op het programma? Niets minder dan een hartverwarmende karaoke-sessie met de meest droevige lovesongs die je kunt bedenken. Geen zorgen, niemand anders zal jullie horen, dus je kunt zo hard en zo vals zingen als je wilt! En wedden dat na deze avond je over die break-up heen bent?

View post on Instagram
 

5. Rage Room – CarSmash – Amsterdam

Soms zit alles je zo hoog dat je de boel het liefst kort en klein slaat. Helaas kan dat niet altijd, want op zich zou je je huis wel gewoon heel willen houden. Super handig dus dat er in Nederland nu in verschillende plaatsen zogenaamde Rage Rooms zijn, waar je alles aan gort mag slaan. Bijvoorbeeld bij CarSmash in Amsterdam! Een autosloperij, waar je helemaal los kan gaan. Pak verschillend gereedschap en sla die auto’s helemaal in elkaar. Natuurlijk verloopt alles soepel met veiligheidskleding en er is een ervaren instructeur aanwezig. I bust the windows out your car…

View post on Instagram