Lifestyle

Good to know! Dit type vakantieganger ben jij volgens jouw sterrenbeeld

vakantieganger-sterrenbeeld

Ein-de-lijk is het zomer! Heb jij al vakantie of moet jij nog een aantal weken druk aan de bak voor dat je lekker kunt gaan relaxen? Hoe dan ook: het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, de zomer gaan we vieren en gauw! We weten inmiddels al dat we heel veel informatie van de sterren krijgen. Zo ook wat voor vakantietype jij bent. Lig jij het liefst de hele dag te zonnen? Of ga je liever op avontuur en de cultuur van een onbekend land opsnuiven? Check het hier!

Dit is je favoriete bezigheid op vakantie

Het ene sterrenbeeld houdt ervan om lekker te relaxen op een strandbedje met een lekker drankje. De andere sterrenbeelden vinden het fijner om op een actieve vakantie te gaan, lekker de bergen in. Hieronder lees je wat voor type jij bent op vakantie volgens je sterrenbeeld:

Boogschutter, Tweelingen, Ram, Kreeft

Wat deze vier sterrenbeelden met elkaar gemeen hebben? Ze zijn allemaal mega avontuurlijk! Op vakantie willen jullie absoluut niet stilzitten bij het zwembad. Jullie zoeken veel liever het avontuur op. Lekker raften op het water en bergen beklimmen. En dat niet alleen, jullie proberen namelijk ook zoveel mogelijk van de cultuur mee te krijgen. Bezoek daarom eens de lokale kerken en winkeltjes en praat met de locals! Misschien weten zij nog wel leuke avontuurlijke activiteiten die je in de buurt kunt doen, win-win dus!

Stier, Waterman, Vissen, Maagd

Vakantie betekent voor jullie ultieme rust. Het liefst liggen jullie aan het zwembad, maar het strand vinden jullie ook geen probleem. Voordat je gaat liggen pak je eerst je strandtas in. Zonnebrand, een lekker leesboek, zonnebril check! Als je op vakantie bent loop je eerst nog even langs de bar om daar je favoriete cocktail te halen en gaan met die banaan! Klaar met zonnen? Dan is het tijd voor het eten! Jij duikt een dorpje in op zoek naar een leuk restaurantje. Zolang jij kan zonnen en lekker kan eten, ben jij helemaal gelukkig op je vakantie!

Lees ook
Ga je emigreren? Dit is dé bestemming voor jou volgens je sterrenbeeld

Leeuw, Weegschaal, Schorpioen, Steenbok

Wat jij ook doet op vakantie, het moet altijd vastgelegd worden. Je houdt van dorpjes bezoeken, zolang deze maar Instagram-waardig zijn. Op vakantie voel je je dan ook altijd een ware influencer. En als je dan toch langs die prachtige ijszaak gaat om een mooie foto te maken, dan kan je net zo goed meteen een ijsje halen. Leuk en lekker!

Beeld: Pinterest