Travel

Dit zijn de leukste vakantiebestemmingen voor jongeren

vakantiebestemming-jongeren

Zon, zee, strand en dat ook nog eens met je vriendinnen erbij. Wie wilt dat nou niet? Er komt een tijd dat je samen met je vriendinnen een jongerenvakantie wil doen of die heb je al gehad. Onder een jongere vakantie zien wij: lekker elke nacht tot in de vroege uurtjes in de club staan om vervolgens de volgende dag weer op en top eruit te zien voor een poolparty. Jaja vermoeiend, maar o zo leuk! Wij hebben de beste vakantiebestemmingen voor jongeren op een rijtje gezet!

El Arenal

El Arenal is the place to be! Een stad op het mooie eiland Mallorca. Je kan er heerlijk relaxen, zonnen, maar ook aan feestjes zal geen gebrek zijn. De stad zal dan ook vol zitten met veel studenten en echte feestgangers. Naast al dat feesten heeft dit eiland ook de mooiste stranden met super helder water. Toch staat Mallorca onder de jongeren wel bekend als een party eiland, met een overvloed aan leuke clubs en kroegen. Feestcafé Shooters, Megaland en Club NL zijn toch wel de bekendste club in deze stad.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lloret de Mar

Deze Spaanse badplaats is ook erg bekend onder de Nederlandse jongeren. De hele dag kan je vol plannen. Een stranddag, boatparty, poolparty en shoppen alles kan in Lloret de Mar. Het stadje zelf is ook erg leuk, je hebt leuke winkels en lekkere restaurants. Je kan ook aan de boulevard een hapje eten. De populairste clubs van Lloret zijn dan ook: Tropics, Moef Gaga en Bumpers. Alles bij elkaar opgetelt maakt Lloret een top bestemming voor jongeren.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Chersonissos

We kennen het misschien allemaal wel van Oh Oh Cherso. Een van de foutste programma’s die we kennen. Dat valt allemaal reuze mee! Laten we zeggen dat je het zo fout kan maken als je zelf wilt. Chersonissos is een stad op het Griekse eiland Kreta. Ook hier kan je lekker los gaan in de clubs, maar Chersonissos heeft ook het welbekende Starbeach. Een plek bij het strand met alleen maar feestelijke activiteiten, denk dan aan pool- en schuimparty’s. De jongeren die naar Cherso gaan zijn meestal iets ouder dan in Lloret of Mallorca. Een ding is zeker, je zal je hoe dan ook vermaken.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Albufeira

Albufeira is een stad dat ligt aan de Algarve in Portugal. Deze plaats is van alles voorzien. Stranden, leuke straten en niet te vergeten de leukste clubs. ‘De Strip’ een straat in Albufeira met oneindig veel clubs. Hoe chill is dat? Als je het niet meer zo leuk vindt in de ene club ga je naar de ander. Je kan van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat een feestje bouwen. De populairste clubs zijn Heaven en Kiss, die liggen ook aan De Strip. Naast al het feestgeruis is het oude gedeelte van stad ook erg mooi.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Girlstrip! Je wordt gelukkiger als je met vriendinnen op vakantie gaat

Kos

Veel jongeren hebben bij Kos een bepaald beeld. Namelijk een vakantie plek voor jonge gezinnen. Dat is alleen niet het geval. Natuurlijk heb je jonge gezinnen op het Griekse eiland, maar je hebt ook genoeg jeugd. Sterker nog, je hebt de leukste clubs en boottochten in Kos. Je kan een scooter huren en op avontuur gaan. Het is alleen wel zo dat de clubs in Kos niet even bekend zijn als de clubs in de andere bestemmingen. Dat maakt Kos natuurlijk niet minder leuk. Kos staat juist bekend om de schattige pleinen met de verassend leuke clubs.

View post on Instagram
 

Beeld: pinterest

Must reads 👀