Celebs

Zien! Dit is de – mega knappe – vader van Dua Lipa

Dua Lipa is op dit moment één van de grootste artiesten ter wereld. De zangeres scoort hit na hit, maar naast haar zangtalent is ze ook nog eens enorm knap. En wij weten al waar ze deze goede looks vandaan heeft: namelijk van haar vader!

Dit is de vader van Dua Lipa

We zien al wel waar Dua haar goede looks vandaan heeft, want oh my, wat is haar vader knap!

Dukagjin Lipa

Dukagjin is de vader van Dua, Rina en Gjin Lipa. Sinds 1995 is hij getrouwd met Anesa Lipa en in dat jaar werd ook hun eerste kindje geboren: Dua Lipa. Dukagjin en Anesa komen oorspronkelijk uit Kosovo, waar ze allebei studeerden tot ze in 1992 moesten emigreren door de burgeroorlog. Dukagjin en Anesa zijn toen naar het Verenigd Koninkrijk gevlucht. ‘’Elke dag van mijn leven zie ik mijn ouders werken,’’ vertelde Dua ooit in een interview met The Guardian.

Muzikaal succes

De familie van Dua heeft het dus niet altijd makkelijk geweest. Ze weet dan ook heel goed dat je altijd hard moet werken voor je succes. En niet alleen Dua heeft succes in de muziekwereld, ook haar vader is heel beroemd in zijn thuisland Kosovo. Hij zit daar in de band ‘Oda’, en keert nog regelmatig terug naar Kosovo om op te treden.

Lees ook
OMG! Wist jij dat Dua Lipa vroeger een kaalgeschoren hoofd had?

Zijn looks

En ook qua uiterlijk verschillen Dua en haar vader niet veel van elkaar. Wij vinden Dua Lipa namelijk mega knap, en deze looks heeft ze van haar ouders! Zowel haar vader als moeder zijn mega knap. Haar vader is redelijk actief op social media, en deelt regelmatig schattige kiekjes met zijn kinderen. En kijk even hoe knap hij is!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @dualipa | @dukagjinlipa

Must reads 👀