Celebs

Rens Kroes deelt verdrietig bericht op Instagram: ‘Zo plotseling naar het licht’

rens-kroes

Verdrietig nieuws voor de Kroes zussen. Hun vader is overleden, dat deelde Rens gisteren op haar Instagram. Ze deelde een oude foto waarop ze lachend met haar vader te zien. 

Rens Kroes deelt een emotioneel bericht

“Zo plotseling naar het licht”, schrijft Rens onder de foto.

Johan Kroes

De vader van Rens en Doutzen was psycholoog en voormalig schaatser Johan Kroes. Hij was niet vaak te zien in de media en bleef voornamelijk uit de schijnwerpers. Rens en Doutzen deelde eerder dat dit te maken had met zijn verleden. Hij zat namelijk een periode in een afkickkliniek vanwege een drank- en drugsverslaving. In 2011 vertelde Doutzen hierover in een interview. “Elk huisje heeft zijn kruisje en dit is ons kruisje”. De zussen attendeerden hun vader erop dat hij hulp nodig had en dat heeft hij toen geaccepteerd. Gelukkig ging daarna alweer een stuk beter met hem.

Lees ook
Wat is er gebeurd tussen Nick en Simon? ‘Ik ben de initiatiefnemer’

Leave heit

Op Instagram heeft Rens een foto gedeeld uit haar jeugd. Ze is daar samen te zien met haar ‘heit’, wat Fries is voor vader. Ze schrijft een emotioneel bericht voor hem onder de foto.

“Zo plotseling naar het licht. Je had de rol als heit om mij te laten voelen hoe het is om in mijn eigen droomwereld te zitten en hoe eenzaam het kan zijn als je niet eerlijk naar jezelf bent. En je hebt meegeholpen om mij hieruit te halen. En doordat ik die zwaarte los kon laten, liet ik jou los. Toen was er ruimte en alleen maar liefde. Heel veel liefde. Ik voel het. Dankewol leave heit, ûs heit, Johan Kroes. “Én, ik bin d’r hast, ik fiel it”. Dyn jongste dochter, Rens.”

Johan Kroes is 70 jaar oud geworden. We wensen de familie en vrienden heel veel sterkte toe!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @renskroes

Must reads 👀