Films & Series

Zien! Dit zijn de eerste uitgelekte beelden van de nieuwe Barbie film

barbie-film

Hoewel het waarschijnlijk niet helemaal de bedoeling was, zwerft de trailer van de aankomende Barbie film overal rond op het internet. Het beloofd in ieder geval veel plastic fantastic scènes!

Teaser

Aangezien de trailer momenteel alleen nog maar in de bioscopen in de VS draait en de trailer nog niet officieel is uitgebracht, vermoeden we dat deze beelden uitgelekt zijn. Een paar stiekeme bioscoopbezoekers hebben de teaser namelijk gefilmd en online gezet. Waardoor de rest van de wereld ook van deze teaser kan genieten. Het is niet veel, maar iets is nog altijd beter dan niet!

Eerbetoon

Maar wat zien we allemaal in de trailer? Ten eerste zien we natuurlijk hoofdrolspeelster Margot Robbie die de rol van Barbie zal vertolken. Daarnaast krijgen we alvast een voorproefje van heel veel iconische Barbie looks. De teaser voor de Greta Gerwig film is een eerbetoon aan de ‘dawn of man’-scène aan de film uit 2001: A Space Odyssey. Waar een jong meisje in een woestijnachtige scène zit te staren naar de benen van een reusachtige Barbie (Margot Robbie). Gekleed in een zwart met wit gestreept zwempak en een witte cat eye zonnebril kijkt Barbie naar het kleine meisje.

Lees ook:
Een intense start voor Prince Charming: veel tranen én ruzie

Barbie trailer

Vervolgens worden kijkers getrakteerd op verschillende scènes uit de film. Zo zien we Barbie in een roze geruite jurk terwijl ze zwaait naar een stad vol met Barbie Dreamhouses. Een echte meisjes droom! Daarnaast krijgen we natuurlijk alvast een glimps van Ryan Gosling als Ken. Maar dit is slechts de bioscoop teaser. Wanneer komt de officiële trailer naar buiten? Gelukkig hoeven we daar niet lang op te wachten, want de Barbie trailer kom morgen al online. Mocht je echt niet kunnen wachten op het zien van de teaser hebben wij Twitter alvast voor je afgespeurd. 😉

View post on Twitter

Barbie de film zal vanaf 21 juli 2023 in de bioscopen te zien zijn. Daar moeten we dus nog wel eventjes op wachten. Tot dit tijd kijken we naar de plastic fantastic teaser terwijl we “I’m a Barbie girl in a Barbie world” vrolijk meezingen.

View post on Instagram
 

Beeld: Barbie

Must reads 👀