Fashion

Trend-alert! Lage UGGs laarsjes met platform zijn dé trend voor dit najaar

trend-UGGs

De UGGs zijn ongetwijfeld de meest controversiële schoenen uit de jaren ’00 en ’10. De één noemt ze sloffen, de ander noemt ze laarsjes. Toch zijn het wel heerlijke comfy schoenen voor het najaar. Vandaar dat ze dit najaar ook weer helemaal trending zijn!

UGGs comeback

Veel mensen zullen niet begrijpen waarom de UGGs trend weer terugkomt. Dit heeft twee grote oorzaken. De eerste is natuurlijk de lockdown. Toen we met z’n alle binnen moesten blijven kozen we allemaal comfort over style. En toen de lockdown voorbij was, waren we eigenlijk nog niet klaar met het loslaten van de comfort. Daardoor veranderden de UGGs ‘sloffen’ in laarsjes die je ook prima naar buiten kunt dragen.

Y2K fashion

Daarnaast was de comeback van de UGG-laarzen te verwachten met de enorme Y2K-beweging die inspiratie opdoet uit de jaren 2000. Laat dat nou net het tijdperk van de trending UGGs zijn. Dit najaar zullen we daarom de UGG-laarzen overal om ons heen zien, maar niet die good old klassiekers. De lage UGGs met platform zijn namelijk de trend voor dit najaar.

Lees ook:
Trend-alert! Met deze stijlvolle laarzen kom jij het najaar wel door

Lage UGGs met platform

De originele variant van de UGGs komt tot boven de enkel en heeft een ‘normale’ zool. Deze variant hebben jullie vroeger waarschijnlijk ook gedragen. Dit jaar waren we toe aan variatie en zijn daarom de lage UGGs in trend. Deze laarsjes zijn dus korter dan normaal en reiken niet hoger dan de enkel.

Met de komst van koudere dagen bieden de ‘normale’ zolen ons niet genoeg bescherming tegen de natte vloer. Als oplossing komt UGG nu met laarsjes met een hogere zool dan we gewend zijn, de platformzool. Mode iconen als Bella Hadid, Gigi Hadid en Elsa Hosk zijn het volledig eens met deze trend en laten ons zien hoe we deze trendy laarsjes kunnen stijlen. Van comfy tot casual tot dressed, het kan allemaal.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 
Beeld: Pinterest