Fashion

UGG’s maken een comeback en dit is hoe je ze kan stylen

uggs-comeback

Toen de UGG’s laarsjes 20 jaar geleden in de mode waren kregen ze veel negatief commentaar, maar dat is nu voorbij. UGG’s maken een heuse comeback en wij gaan jou een handje helpen om deze te stijlen!

UGG’s comeback met een twist

Dé schoenentrend van de afgelopen tijd is overduidelijk alles waar een plateauzool onder zit en dat is de ontwerpers van UGG’s niet ontgaan. Zij komen met een nieuw model om de laars een nieuw leven in te slaan. Dit comfortabele winterlaarsje werd voor jarenlang gehaat door velen en niemand was er over te spreken. Tot nu! Door de hoge zool krijgt de schoen een hele andere uitstraling en wij geloven dat dit het verschil gaat maken. Dit zijn drie manieren om deze pantoffellaarsjes te stylen!

1. Comfy chique

Laten we eerlijk zijn, hoe hip de laarsjes ook zijn, ze blijven altijd een beetje lomp. Maar dit kan je oplossen met de juist styling! Probeer ze eens aan te trekken onder een lange jurk of rok. Zo maak je de outfit direct wat chiquer en staan je UGG’s er hartstikke stoer onder! Door er dikke sokken of beenwarmers aan toe te voegen maak je de look he-le-maal af.

2. Wide leg

Wat staat er niet leuk bij een wijd uitlopende broek of flair jeans? Zo vinden wij ook dat de UGG’s met deze outfit helemaal tot zijn recht komt. Door de wijde fit van de spijkerbroek valt de stof over een deel van de schoen heen, zo zijn ze wat minder opvallend en is het heel makkelijk om te combineren! Comfy and cute 😉

Lees ook:
We love it! Dit zijn de coolste schoenentrends van 2022

3. Joggers

Deze mocht natuurlijk niet ontbreken! Deze outfit is ideaal voor als je niet je bed uit wil komen, omdat het zóóó koud is buiten. Trek je joggingspak uit de kast en style hem af met jouw favoriete jas. Doe wat sieraden om, je UGG’s aan en je bent ready to go!

Beeld: Pinterest

Must reads 👀