Fashion

Dupe alert! Deze look a like UGGs bij van Haren wil je hebben

ugg-van-haren

Op dit punt lijkt het erop dat iedereen wel een paar UGG-schoenen in de kast heeft staan. En als dat niet het geval is, no worries! Wij hebben namelijk een super betaalbaar alternatief gespot bij van Haren.

UGG-dupe bij van Haren

In het afgelopen jaar waren UGG-schoenen al een onmisbaar winteritem, en guess what? Deze heerlijk warme laarzen zullen ook in 2024 weer volop aanwezig zijn tijdens de koude dagen. Echter, voor die ongeëvenaarde kwaliteit van de originele UGG’s moet je wel diep in de buidel tasten, aangezien je tot bijna 170 euro kunt uitgeven. Maar geen stress, er zijn gelukkig enkele namaakopties beschikbaar, en wij hebben er eentje ontdekt die haast niet te onderscheiden is van het origineel. Deze UGG-lookalikes zijn van het merk Graceland, dat eerder ook al de UGG Tasman dupes aanbood. En het beste nieuws? Je kunt nu ook het minilaarsmodel bemachtigen voor nog geen 40 euro. Dat is nog eens een budgetvriendelijke optie voor dezelfde warme en stijlvolle look!

Platform enkelboot gevoerd

Deze gevoerde platform enkelboots zijn verkrijgbaar in twee tijdloze kleuren: camel en zwart. Hoewel dit als basis kleuren worden beschouwd, betekent dat juist dat ze vrijwel met elke outfit te combineren zijn. En het beste nieuws? Deze trendy platforms kosten slechts €34,99 en zijn ook nog eens volledig vegan! Gemaakt van hoogwaardig imitatieleer en namaakbont, is het een win-win voor fashionista’s die een ethische keuze willen maken. Maar wees snel, want deze UGG-dupe vliegt waarschijnlijk als warme broodjes over de toonbank.

Vind jij deze Graceland schoenen niet bij jou passen? Kijk dan even goed door, want ze hebben nog veel meer UGG-dupes. Van glitter tot bond, bij van Haren heb je een breed assortiment aan keuzes. Enne, deze platforms zijn natuurlijk perfect voor de winter, want ze houden je voetjes lekker warm. Maar Nederland en winter betekent meestal ook, regen. Gelukkig zijn daar tegenwoordig genoeg producten voor, om doorweekte UGG te voorkomen. Ren nu snel naar van Haren om deze UGG look a likes te scoren!

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @mariya_tih