Lifestyle

Dit zijn de kenmerkende eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen: met jou is het altijd spannend. Je weet nooit welke kant het op gaat, want je karakter heeft twee gezichten. Saai? Nope, that’s not you. Je leeft helemaal op van mooi weer, want jouw verjaardag ligt tussen 21 mei en 20 juni. Lees snel verder als je benieuwd ben naar de andere eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen.

Sterrenbeeld Tweelingen eigenschappen: herken jij ze?

Slim

Wist je dat Tweelingen een van de intelligentste sterrenbeelden is? Ze denkt altijd super goed na voor ze iets doet en gebruikt haar verstand waar nodig. Dat is een super goede eigenschap, maar het nadeel hiervan is dat je als sterrenbeeld Tweelingen ook wel weer heel ongeduldig bent. Je wil immers door naar de volgende ervaring. Slapen doe je wel als je dood bent, is jouw instelling.

Flexibel

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen, dan kun je je snel aanpassen aan verschillende situaties. Super fijn is dat! Als het leven plotseling een andere kant op gaat, vind jij dat niet erg. Je bent super flexibel en weet overal wel een oplossing voor te vinden. Hierdoor sta je super relaxed in het leven, want wat jou betreft komt het altijd weer op z’n pootjes terecht. Je hebt hierdoor een groep vrienden om je heen verzameld die genieten van de rust die je uitstraalt.

Veel met zichzelf bezig

Tweelingen is veel met haarzelf bezig, daar wordt ze voor het grootste deel van de dag door in beslag benomen. Dat is ook niet erg, Tweelingen, zolang je je wel realiseert dat er meer in de wereld is dan het verbeteren van jezelf. Je kan een tikkeltje arrogant overkomen. Doordat je zo ambitieus bent, is het voordeel wel dat je heel goed kan multitasken. Eventjes dat ene boek voor dat tentamen doorspitten terwijl je ondertussen je nagels lakt? Of ontbijten terwijl je je make-up doet? Been there, done that. 

Lees ook
Déze vier sterrenbeelden houden het meeste van snacken

Sarcastisch

Jij grijpt elke kans aan om een sarcastische opmerking of grap te maken. Je doet het zelfs zo vaak, dat mensen soms niet weten of je iets nou wel of niet meent. Geeft niks, maar mensen waarderen je ook grotendeels juist vanwege die droge en zwarte humor. Dat is tenminste een keer iets anders dan de meeste mensen waar ze zich mee omgeven. Jij bent goed zoals je bent en daar zou je niets aan moeten veranderen, Tweelingen.

Je hebt twee gezichten

Je bent niet voor niets Tweelingen en hebt dus ook twee verschillende kanten. Met jou weten mensen in je omgeving nooit 100 procent zeker of je iets meent of niet. Je hebt een bepaalde mysterieuze blik, waardoor je niet echt te peilen bent. Dat weet je zelf ook en dat vind je juist fijn, want op deze manier houd je een deel van je persoonlijkheid lekker voor jezelf.

Bekende Tweelingen zijn Anne Frank, Marilyn Monroe, Paul McCartney, Natalie Portman, Nicole Kidman, Johnny Depp, Angelina Jolie, Heidi Klum en Kate Upton. De grootste kans op een match made in heaven heb je met een Maagd, Weegschaal of Boogschutter.

Beeld: pinterest