Films & Series

Het tweede seizoen The Summer I Turned Pretty staat op Prime

the summer i turned pretty

Als je fan bent van films en series als 'To All The Boys I've Loved' en 'XO, Kitty' dan wil je deze serie ook zeker zien. En voor alle fans is er nu heel goed nieuws, want het tweede seizoen van The Summer I Turned Pretty is vanaf vandaag te streamen bij Prime Video. Dat wordt bingen!

The Summer I Turned Pretty

Deze serie werd al snel razendpopulair en veel meiden hebben deze serie al meerdere keren gekeken. Maar we zullen je geheugen nog even opfrissen. Het eerste seizoen neemt ons mee in het leven van Belly, die elke zomer doorbrengt in het strandhuis van haar familie. Maar deze zomer wordt toch net even iets anders, omdat Belly merkt dat ze opgemerkt wordt door de jongens op het strand, inclusief de twee broers Conrad en Jeremiah. Terwijl ze haar eerste liefdeservaringen beleeft, worden complexe relaties en geheimen onthuld die haar leven voorgoed zullen veranderen.

Lees ook:
Videoland deelt trailer met spannende beelden van Mocro Maffia

Tweede seizoen op Prime Video

En vanaf vandaag is dus ook eindelijk het tweede seizoen van deze populaire serie te zijn op Prime Video. Nu Belly ouder is, wordt de zomer nog intenser en verwarrender. De driehoeksverhouding tussen Belly, de charmante Conrad en de lieve Jeremiah neemt toe, en het wordt steeds moeilijker om te kiezen tussen de twee broers. Terwijl ze probeert haar gevoelens te begrijpen, worden oude geheimen onthuld en nieuwe uitdagingen geconfronteerd, wat zorgt voor drama, romantiek en hartverscheurende beslissingen. Bereid je voor op een zinderend seizoen vol emoties en onverwachte wendingen

We moeten er wel even bij vermelden dat bingen nog niet mogelijk is, omdat er iedere week een nieuwe aflevering van de serie zal verschijnen op Prime Video. Dus we moeten nog even geduld hebben voor de overige afleveringen ;-).

Watch on YouTube

Beeld: The Summer I turned Pretty