News

Het tweede officiële Love Island-koppel is bekend

love-island

In het nieuwe seizoen van Love Island hebben we kunnen zien hoe Kimmy en Kengi het eerste officiële koppel vormde. Maar er hangt nog meer liefde in de lucht, want in de nieuwste aflevering van het programma werd ook het tweede Love Island-koppel officieel.

Love Island

Gisteravond verscheen de nieuwste aflevering van Love Island op Videoland. Daarin zagen we hoe het liefdesverhaal tussen Jonna en Nycole een nieuwe wending kreeg. Nadat Jonna met de andere mannen uit de villa vertrok naar Casa Amor, bleef het voor Nycole even spannend of hij alleen terug zou komen of dat hij een van de dames mee zou nemen.

Nycole en Jonna

Maar gelukkig kwam Jonna alleen terug en bleef Nycole ook trouw aan haar koppelpartner. Maar hoe nu verder? Want door de trust issues van Nycole en de beelden die aan Jonna werden getoond bleef het toch nog even spannend of de twee het wel zouden halen. Daarom vond de productie het tijd dat ze samen op date gingen. Een romantisch dinertje was dan ook voor Jonna het moment om Nycole een serieuze vraag te stellen.

Want als Nycole aan Jonna vraagt of hij er naar uitkijkt om haar familie te ontmoeten, dan valt Jonna haar gelijk in de reden. “Ik zeg je heel eerlijk: Nycole, ik ben een beetje in spanning hiervoor, maar ik had nooit gedacht dat ik op deze manier iemand zou vinden. Ik ben klaar om het officieel te maken en ik hoop jij ook.”

Tweede officiële koppel

En daar hoeft Nycole natuurlijk niet lang over na te denken en geeft hem gelijk een dikke smakkerd. “Ik wil graag jouw vriendinnetje zijn”, stemt ze in. En zo is ook het tweede officiële koppel van Love Island 2023 gevormd. Daarmee lijkt het nu dat de overige koppels Job & Nathalia, Gabri & Junar en Kevin & Lot nog maar weinig kans maken op het prijzengeld dat er dit seizoen te winnen valt.

View post on Instagram
 

Beeld: Love Island