Lifestyle

Deze heerlijke comfy trui is een trui en deken in één!

trui-en-deken-in-één

Brrr… Het wordt steeds kouder in huis en we willen de verwarming liever niet te hoog zetten, vanwege de hoge energieprijzen. Wij hebben hiervoor de oplossing gevonden! Een trui en een deken in één!

Trui en deken in één

Op de bank met een warm kopje thee en dan lekker knus in een grote trui. Heerlijk! Breng je ultieme chill momentje naar een hoger level met deze super comfy trui, het is een trui en dekentje in één! We hebben een paar schattige voorbeeldjes voor jou op een rijtje gezet, dan kan je ze vandaag nog bestellen. 😉

Fluffy hoodie

Deze fleece hoodie is aan de binnenkant super zacht en warmt jouw lichaam in de koude dagen dus snel op. Hij is in meerdere kleuren verkrijgbaar en ook de bezorging is heel snel!

De tekst gaat verder onder de foto

Met een printje

Dit is wel de allerleukste fleece hoodie uit dit rijtje! Dit trui-dekentje is in allerlei kleurtjes en patroontjes te bestellen. Van je favoriete eten tot aan de grappigste diertjes. Ideaal voor een sleep-over met je vriendinnen!

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook:
Deze voetenwarmer zorgt ervoor dat je nooit meer koude voeten hebt

Oversized velvet

Deze variant is énorm oversized en gemaakt van een soort fluweel-achtig stofje. Heerlijk zacht en je kan jezelf er helemaal in verstoppen. Wie wil dat nou niet?! Je kan er zelfs bijpassende sokken bij bestellen, so cute!

Bron: Bol.com, AliExpress, TheOodieBeeld: Pinterest

Must reads 👀