Lifestyle

Door déze trucjes ziet jouw kerstboom er gelijk een stuk voller uit

trucjes-kerstboom-voller

Soms gebeurt het dat je een prachtige kerstboom hebt uitgekozen, maar je na het versieren toch niet helemaal tevreden bent. Dat is natuurlijk onwijs vervelend, want je had gehoopt dat je kerstboom meer volume had. Niet getreurd, want met deze trucjes lijkt je kerstboom direct een stuk voller!

Gebruik verschillende decoraties

Hangt jouw boom vol met gouden ballen? Het idee is mooi, maar de uitkomst vaak minder. Doordat je maar één soort versiering gebruikt, lijkt je boom een stuk kaler. Maak daarom gebruik van allerlei verschillende soorten decoraties! Verschillende kleurtjes, vormen en ballen; dit zal al een enorm verschil maken.

Versier ook de onderkant

Vaak begin je bovenin met versieren, waardoor er bovenin je boom meer kerstballen hangen dan onderin. Zorg dat dit goed verdeelt is, of dat je meer beneden dan bovenin hebt hangen! Dit creëert een stuk meer diepte en geeft de illusie van een vollere boom.

Koop andere lampjes

De standaard lampjes voor in de boom kennen we allemaal, maar probeer ook eens verschillende soorten lampjes uit! Ga bijvoorbeeld voor lampjes met een leuke vorm, of voor wat grotere bolletjes. Dit zorgt ervoor dat je kerstboom een stuk beter gevuld wordt. Simpel, toch?

Slingers in de boom

Heb je nou al deze tips uitgeprobeerd en lijkt er niks te werken? Koop dan eens slingers voor in de boom! Oké, natuurlijk niet van die felgekleurde verjaardagsslingers, maar je kan onwijs leuke slingers voor in de kerstboom kopen. Het ziet er heel feestelijk uit én het zorgt ervoor dat je boom optisch veel meer volume heeft. Ga voor een leuke slinger die matcht bij de kleur van je kerstballen, dan heb je ongetwijfeld een gezellige boom dit jaar!

Lees ook
Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor je vriendje

Neppe kerstboom

Heb jij nou ieder jaar een neppe kerstboom staan en lijkt hij dit jaar ineens een stuk dunner dan vorig jaar? Een geruststelling is dat de naalden niet uitgevallen zijn, dus dat je boom niet daadwerkelijk dunner is. Een nep-boom kost nou eenmaal net iets meer tijd om op te zetten. Zorg dat je iedere tak individueel goed in model brengt door ze uit elkaar te trekken. Dit zal je boom direct een stuk voller maken!

Beeld: Pinterest