Love

Dit is hét trucje voor meer romantiek in de slaapkamer

romantiek-slaapkamer

Romantiek is altijd welkom in onze slaapkamer, maar soms is die helaas ver te zoeken. Gelukkig zijn wij achter het geheim gekomen voor meer romantiek in de slaapkamer! Wij vertellen je er alles over.

Mobiele tijdperk

Tegenwoordig zijn onze mobiele telefoons een verlengstuk geworden van onze ledematen. We doen er zelf ook net zo hard aan mee, aangezien we dat ding geen moment uit het oog verliezen. Uit een enquête van Cyber Crew uit 2022 bleek zelfs dat 22% van de respondenten (18 t/m 29 jaar) toegaf om de twee minuten op hun telefoon te kijken. Het is dus een essentieel onderdeel van ons leven geworden, maar romantiek is en blijft ook een essentieel onderdeel van ons leven.

Intimiteit

De keerzijde van onze obsessie met social media of onze mobiele telefoons in het algemeen is dat het de spanning in de slaapkamer in de weg kan staan. Dit komt omdat we in plaats van intieme gesprekken voeren eindeloos hilarische TikToks met elkaar delen. Iets wat de romantiek voor de meeste onder ons niet zal aanwakkeren. Voor het verbeteren van de seksuele spanning in je relatie is het daarom een goed idee om te focussen op het voeren van intieme gesprekken, old school ‘pillowtalk’ noemen we dat.

Lees ook:
Onderzoek! Hoe langer je single bent, hoe leuker je volgende relatie

Geheim voor romantiek

Maar wat is dan het geheim? Nou, het is in ieder geval niet het inplannen van een pillowtalk gesprek in jullie gedeelde Google Agenda. Nee, het is het verbieden van alle mobiele apparatuur in de slaapkamer. Lovehoney-seksuoloog Cam Fraser zegt: “Door minder tijd aan je telefoon te besteden, vooral in de slaapkamer, kunnen jij en je partner werken aan manieren om tijd voor elkaar vrij te maken en prioriteit te geven aan intimiteit en plezier. Dit komt doordat je aandacht niet verdeeld is en je beter kunt reageren op je partner.” Wedden dat jullie slaapkameravontuurtjes beter worden dan ooit!

Beeld: pinterest