Lifestyle

Het grootste tropische zwemparadijs ter wereld vind je hier (en het is vlakbij)

tropisch-zwemparadijs

De zomer is in volle gang, dus dat betekent dat we niets liever willen dan het water in plonzen. Dat kan op het strand of in een zwembad in Nederland, maar veel leuker is om er een uitje van te maken! Het grootste zwemparadijs staat namelijk in Duitsland. We vertellen je er alles over. 

Grootste zwemparadijs in Duitsland

Pak je bikini en opblaasbare zwemband vast maar in. Want het grootste tropisch zwembad ter wereld ligt in… *trommelgeroffel* Duitsland! Krausnick, om precies te zijn. Hoe? Krausnick is een plaats in Oost-Duitsland ten zuiden van Berlijn. Ah, dat klinkt al veel beter dan Azië of Amerika!

View post on Instagram
 

Lees ook
Wil je graag helemaal tot rust komen deze zomer? Dan is deze opblaasbare kist écht iets voor jou!

Mocht je je afvragen wat dit tropisch zwemparadijs zo bijzonder maakt… Denk aan een tropisch regenwoud, een zee met 200 meter lang strand, whirlpools, lagune en veel glijbanen. Ja, daar kunnen wij ons wel een tijd vermaken. De locatie is bovendien best bijzonder, want het paradijs was voorheen een zeppelin loods. Je zou dat niet zeggen als je je daar waant in Bali, Thailand of Borneo. Ook in de winter is het zwemparadijs perfect, want het is er altijd tussen de 23 en 28 graden. Wij regelen nu alvast een kaartje. PS: Je kunt er zelfs overnachten. Klik hier voor de (Duitse) website en alle foto’s van het tropische zwemparadijs.

View post on Instagram