Beauty

Trendy! Deze haarstijlen wil je proberen voor naar school of werk

Nicoline
trendy-haarstijlen

Het schooljaar is inmiddels alweer een tijdje begonnen. Dat betekent vroeg wakker worden, want we moeten op tijd op school of op ons werk zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat je ‘s morgens ook nog tijd hebt om je haar te doen? Daar hebben wij de oplossing voor! Dit zijn namelijk de meest trendy én gemakkelijke haarstijlen voor naar school of werk.

Haarbanden

Heb je écht een bad hair day? Probeer dan eens een haarband. Er zijn verschillende haarbanden die op dit moment het internet overnemen. Denk bijvoorbeeld aan de strakke elastieken haarbanden die we kennen van Mathilda Djerf. Deze waren voornamelijk populair voor de zomerse tijden, maar kunnen naar onze mening het hele jaar door gedragen worden. Met de juiste styling tover jij deze haarbanden om in een herfst trend. De keuze is reuze. Nog een tip van ons! De Y2K look is helemaal in op dit moment en is geïnspireerd op de jaren 2000. Grabbel even diep in de kasten en stof je oude haarbanden maar af, want deze kunnen nog goed van te pas komen.

De tekst gaat verder onder de TikToks

View post on TikTok

View post on TikTok

Sleek

Een bekende trend is de sleek bun of sleek ponytail waarbij je je haar strak naar achteren kamt in een nette knot of staart. We begrijpen natuurlijk dat je hier ‘s ochtends helemaal geen tijd of zin in hebt. Een makkelijk en mooi alternatief van deze trend is de sleek bangs stijl. Voor deze haarstijl is het de bedoeling dat je de voorste twee plukken van je haar, die normaal gesproken langs je gezicht vallen, strak langs je oren kamt. Wanneer je lange bangs hebt is dit makkelijk aan elkaar vast te maken door de plukken met een elastiek in je nek vast te maken. Voor korte bangs raden we aan gel te gebruiken. Om het nog wat up te spicen kan je leuke clips of bobby pins in je haar doen. Bekijk de video’s voor wat inspiratie en experimenteer er op los.

De tekst gaat verder onder de TikToks

View post on TikTok

View post on TikTok

Paardenstaart

Soms hebben we gewoon even behoefte aan een haarstijl die al het haar uit ons gezicht haalt. Een staart is daar een goede oplossing voor, maar kan soms een hele opgave zijn om in één keer goed te doen. Je wil een staart met volume, maar hebt geen tijd om je haar te touperen. Quinty Miriam komt met een nieuwe haar life hack waarin jij in no-time volume creëert in je staart. Je kan de life hack ook toepassen voor een half up half down look.

De tekst gaat verder onder de TikToks

View post on TikTok

View post on TikTok

Lees ook:
Déze haartrends gaan we overal tegenkomen in de herfst van 2022

Mini clips

Vind jij het leuk om opvallende kleding te dragen en te experimenteren met je stijl. Dan is deze laatste haarstijl helemaal iets voor jou. Vele fashion trends doen inspiratie op uit de jaren 2000 en onze haarstijl kan dan ook niet achterblijven. Zo zijn de mini clips weer terug van weggeweest. Je kan ze op vele manieren gebruiken en je kan je haarstijl zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wil. Ga voor vette kleurtjes of juist voor een minimalistische look. De clips zijn te koop in vele verschillende kleuren en maten. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar jullie looks!

De tekst gaat verder onder de TikToks

View post on TikTok

View post on TikTok

Beeld: Pinterest