Fashion

Trend-alert! Déze kleur gaan we deze feestdagen massaal dragen

Nicoline
kleur-feestdagen

De voorbereidingen voor de feestdagen zijn in volle gang. Van inkopen doen, tot recepten bedenken tot outfits klaar leggen. Vooral dit laatste kan voor vele van ons heel veel stress veroorzaken. Om de opties iets af te bakenen vertellen we je over dé kleur die je deze feestdagen écht wil dragen!

Alles behalve traditioneel

Een terugkomend thema in de fashion wereld van 2022, is dat we willen opvallen! Niet langer ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, maar ‘het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen’. Reken er maar op: dat zullen we deze feestdagen zeker doen! Aankomende feestdagen gaan we niet meer voor de traditionele kleuren: bordeauxrood, donkergroen of zwart. Het is namelijk tijd voor iets anders. We gaan knallend de feestdagen in met de trendy kleur, knalroze.

Lees ook:
Dit zijn de sieradentrends voor 2023 die je look helemaal afmaken

Knalroze

Of je nu gaat voor een knalroze jurk, top, rok of broek. De enige regel is: ‘Add a pop of pink.’ Denk bijvoorbeeld aan een glitterende roze jurk of een roze satijnen broek. Mocht je je jurk voor de feestdagen al hebben, maar is deze niet zo kleurrijk? Denk er dan over na om knalroze accessoires aan je look toe te voegen. Een klassieke zwarte jurk met roze accessoires werkt ook heel goed en laat je alsnog opvallen! Denk bijvoorbeeld aan roze hakken, een tas of haaraccessoires. Om je verder op weg te helpen hebben we wat inspiratie voor je opgezocht!

Beeld: pinterest