Celebs

Heftig! Travis Barker is om deze reden opgenomen in het ziekenhuis

Travis Barker

Verdrietig nieuws voor de Kardashians. Kourtney’s man Travis Barker is opgenomen in het ziekenhuis. De drummer is met de ambulance afgevoerd naar het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles. Eerder was hij in het West Hills ziekenhuis om daar wat testen voor zijn gezondheid uit te voeren. Waarom hij nu naar een ander ziekenhuis is verplaatst is nog niet  bekend. De situatie zou behoorlijk ernstig zijn. 

Travis Barker in het ziekenhuis

Eerder deze week had Travis een aantal gezondheidsonderzoeken laten doen in het West Hills ziekenhuis. Uit die testen bleek dat hij meer zorg nodig had, meer dan het ziekenhuis hem kon bieden. Er gaan geruchten in de rondte dat specialisten hem moeten onderzoeken. Het schijnt dat Travis lijdt aan ‘trigeminal neuralgia’. Dit is een plotselingen pijn die opspeelt in de spieren van je gezicht. Je krijgt daarbij een soort elektrische shocken die een flinke pijn veroorzaken in je kaken of tanden. De pijn kan een paar seconden tot aan een aantal minuten duren.

Travis heeft zelf ooit laten weten dat hij aan deze aandoening lijdt. “And then I also have Trigeminal Neurolgia Have you heard of it? It’s the worst. It’s called the suicide disease”, vertelde hij toen.

Lees ook:
Wauw! in deze Dolce & Gabana jurk trouwde Kourtney Kardashian

De familie van Travis vraagt op hulp

Travis Barker deelt een wanhopige Tweet op twitter: “God save me”. Ook Travis zijn dochter Alabama roept haar volgers op om voor haar vader te bidden. Kourtney Kardashian heeft nog niet naar buiten gebracht wat er precies aan de hand is met Travis. De twee zijn ongeveer een maand geleden getrouwd en zijn sindsdien onafscheidelijk. Kourtney zou de hele tijd aan zijn zijde hebben gestaan, ook is Kourtney achter de ambulance aangereden.

Wij wensen Travis heel veel sterkte toe.

Bron: GraziaBeeld: Pinterest

Must reads 👀