Films & Series

Zien! Dit is de trailer van de eerste Nederlandse kerstfilm

nederlandse-kerstfilm-trailer

Op de redactie van Girlscene zijn we stiekem al begonnen met het aftellen naar kerst. Het is dan ook onze favoriete feestdag van het jaar. Gezellig met familie rond de tafel, luisteren naar kerstmuziek en natuurlijk niet te vergeten kerstfilms kijken! De Trailer van de eerste Nederlandse kerstfilm is gelanceerd en wij kunnen niet wachten. 

Nederlandse kerstfilm

Deze nieuwe Nederlandse kerstfilm heet Hotel Sinestra. En wij zijn helemaal excited! Vooral omdat een van onze favoriete actrices Elise Schaap een hoofdrol te pakken heeft in de kerstfilm. En ze is niet de enige grote naam die we tijdens deze film terug zullen zien op het grote doek. Zo speelt ook Jeroen Spitzenbergen een grote rol in deze film. Die kennen we natuurlijk van klassiekers als Alles is Liefde en Mannenharten. Dat belooft dus veel goeds voor deze nieuwe kerstfilm!

Lees ook:
Vanaf déze datum kunnen we weer gezellig kerstmuziek luisteren

Hotel Sinestra

Hotel Sinestra is een echte aanrader om samen met vrienden en familie te gaan kijken tijdens kerst. De film gaat over de elf-jarige Ava die haar ouders helemaal zat is tijdens hun vakantie in het Zwitserse Hotel Sinestra. Ze doet dan ook een wens, dat alle ouders verdwijnen. En wat blijft er dan over? Een hotel vol kinderen die er één groot feest van maken. En dat klinkt natuurlijk allemaal heel leuk, totdat de stroom uitvalt in het hotel. Dan hebben de kinderen toch écht de hulp nodig van de volwassenen. Daarom gaan ze op een missie: alle ouders terugvinden en daarmee ook meteen kerst redden. Klinkt als een heerlijke kerstfilm, toch?

Check de trailer hieronder:

Watch on YouTube

Hotel Sinestra is vanaf 14 december te bewonderen in de bioscopen.

Must reads 👀