Films & Series

Zien! Trailer van ‘Morco Maffia: Tatta’ is gedeeld door Videoland

trailer-mocro-maffia-tatta

De fans hoeven niet lang meer te wachten om te zien hoe het met Tatta af gaat lopen. In deze eerste trailer krijgen we een voorproefje van de spannende film Mocro Maffia: Tatta.

Mocro Maffia: Tatta

Nu de releasedatum van Mocro Maffia: Tatta bekend is, kunnen de fans geen seconde meer langer wachten. Tijdens de razendpopulaire Videoland-serie hebben we Tatta al goed leren kennen, maar de fans zijn natuurlijk enorm benieuwd hoe dit gaat aflopen. In de middellange film, die maar 60 minuten duurt, zien we of ‘zijn laatste klus’ bij onze zuiderburen gaat lukken. We hebben in het vierde seizoen gezien hoe Tatta na de ontvoering van Samira, de zus van Paus, compleet spoorloos was. Wat is er met hem gebeurd en waar is hij nu? In de trailer die Videoland vandaag van Mocro Maffia: Tatta heeft gedeeld, zien we wat we kunnen verwachten van deze spannende actiefilm.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Deze Temptation Island single is te zien in de minifilm Mocro Maffia Meltem

Trailer

We gaan zien hoe Tatta wraak wil nemen op Paus en hiervoor schakelt hij de hulp in van zijn broer Otto. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want Otto bevindt zich in een Hongaarse gevangenis. Uiteindelijk weet broer Tatta hem vrij te krijgen, maar vanaf daar gaat het de verkeerde kant op. Ze raken verwikkeld in allerlei zaken en dit brengt hem steeds verder weg van zijn doel. In Antwerpen is een flinke voorraad poeder te vinden, maar het is een enorme uitdaging om dit op te pikken. Tatta kan niemand vertrouwen, behalve zijn eigen bloed. Bekijk hieronder de eerste trailer van Mocro Maffia: Tatta.

Watch on YouTube

Beeld: videoland

Must reads 👀