Films & Series

Finally! Netflix deelt de trailer van Emily in Paris seizoen 3

emily-in-paris-trailer

Fans opgelet! Eerder al zagen we een korte teaser, maar nu heeft Netflix ook de ein-de-lijk de allereerste trailer van het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ gedeeld!

Emily in Paris

Netflix geeft ons een vervroegd kerstcadeautje en lanceert op 21 december dan eindelijk het derde seizoen van Emily in Paris. Emily komt in dit nieuwe seizoen voor lastige keuzes te staan in haar liefdesleven. Beide geen verkeerde keuzes, maar toch kan ze niet kiezen! Daarnaast staan er nog meer moeilijke beslissingen op haar te wachten. En wat doe je in een moment van stress? Dan zet je natuurlijk gewoon de schaar in je lange lokken! Zo zagen we al in de teaser dat fashion-icon Emily een scheve pony knipt.

Watch on YouTube

Lees ook:
Wait, whut? Zo oud zijn de castleden van Emily in Paris echt en dat zal je verbazen

Trailer

Maar naast deze korte eerste beelden van het nieuwe seizoen, staat de trailer van Emily in Paris nu ook online! We zien weer talloze prachtige outfits en opvallende looks voorbij komen. Ondanks alle stress en obstakels in het leven weet ziet Emily er toch altijd weer fantastisch uit! Actrice Lily Collins voorspelt veel goeds voor het derde seizoen. “More love triangles, more drama, more laughs, more fashion, more France!” vertelt ze. We kunnen niet wachten om alle afleveringen in één zit te bingen! Ben jij er al klaar voor?

Watch on YouTube

Beeld: netflix

Must reads 👀