Films & Series

Netflix deelt trailer seizoen 6 Élite: heter dan ooit

trailer-elite-seizoen-6

De makers van de Spaanse serie Élite hebben niet stilgezeten! Seizoen vijf is pas net uit en deze maand is het zesde seizoen van de populaire serie ook alweer te streamen. Netflix deelt trailer van het nieuwe seizoen van Élite én deze is heter en dramatischer dan ooit!

Eerste trailer

Netflix deelde op YouTube de eerste officiële trailer van het nieuwe seizoen van Élite. Onder de video schrijft de streamingdienst de onheilspellende tekst “Wie vertrouw je als alles in duigen valt?” Oeh, wat zullen ze daarmee bedoelen? De dramatische trailer geeft goed weer in wat voor sferen dit seizoen zich zal afspelen. Terwijl iedereen elkaar wantrouwt gebeuren er hele hete dingen tussen de lakens!

Op de beelden zijn ook veel nieuwe gezichten te zien! De elitaire school, Las Encinas, verwelkomd in seizoen zes namelijk vijf nieuwe leerlingen. Hoe leuk het ook is om nieuwe personages te leren kennen, betekent dat wel dat we afscheid nemen van een paar vertrouwde gezichten. Samuel, Rebeka en Omar zullen dan ook niet terugkeren in het nieuwe seizoen.

De tekst gaat verder onder de video

Watch on YouTube

Lees ook:
Goed nieuws voor de fans: Netflix kondigt seizoen 7 van Élite aan

Élite

Voor als je de enorm populaire Spaanse hitserie nog steeds niet gezien hebt, leggen we even in het kort uit wat je kan verwachten! Élite speelt zich af op een elitaire school, Las Encinas. Nadat een andere school in de buurt het slachtoffer wordt van een aardbeving, worden deze leerlingen overplaatst naar Las Encinas. De nieuwe leerlingen kunnen niet bepaald goed op weg met de verwende studenten van de school. Het begint met plagen en pesterijen, maar dit loopt als snel uit de hand wanneer een studente op mysterieuze wijze verdwijnt!

Vanaf 18 november 2022 is het zesde seizoen van Élite te zien op Netflix. Het zevende seizoen is inmiddels óók aangekondigd! We can’t wait!

Beeld: Netflix

Must reads 👀