Films & Series

Zien! De trailer van de nieuwe Barbie-film is nu te bekijken

barbie-film-trailer

Op Netflix kun je sinds kort alle oude Barbie films bingen, maar ben je hier binnen een dag al doorheen? Dan hebben wij goed nieuws, want vanaf juli is dé nieuwe Barbie-film met Margot Robbie en Ryan Gosling eindelijk te zien. Enne, we hebben alvast een voorproefje van de film, want de trailer is nu eindelijk te bekijken.

Barbie-film

Barbie de film gaat uiteraard over de wereld van Barbie. Het leven van de blondine ziet er rooskleurig en perfect uit. Haar wereldje is gevuld met felle kleuren en heel veel roze. Zodra je de film ziet weet je al direct waar het over gaat. Als je in Barbie Land woont, dan ben je een perfect wezen op een perfecte plek, tenzij je een volledige crisis hebt of je heet Ken. Eerder deelde Warner Bros en Barbie al een teaser van de film, maar hier werd nog weinig in weggeven. Maar nu kunnen we eindelijk de trailer zien van de nieuwe Barbie-film.

Lees ook: 
Abbey Hoes deelt groots nieuws: “We hebben een verrassing”

Trailer

Maar wat zien we allemaal in de trailer? Ten eerste zien we natuurlijk hoofdrolspeelster Margot Robbie die de rol van Barbie zal vertolken. Ook Ryan Gosling als Ken zien we veel terug in de nieuwe trailer. We zien de liefde tussen de twee langzaam opbloeien en we krijgen alvast een voorproefje van heel veel iconische Barbie looks. Helaas geeft de trailer nog weinig weg van de storyline, maar dit houdt het ook wel erg spannend.

Watch on YouTube

Dua Lipa

En dat niet alleen, want ook zangeres Dua Lipa heeft laten weten dat zij zal meespelen in deze film. Zij kreeg namelijk de rol van een blauw harige zeemeermin. ‘This Barbie is a mermaid!!’, schreef ze onder de post op Instagram. Wij zijn in ieder geval enorm excited en benieuwd naar deze nieuwe Barbie-film.

View post on Instagram
 

Barbie de film zal vanaf 21 juli 2023 in de bioscopen te zien zijn. Daar moeten we dus nog wel eventjes op wachten. Tot die tijd kunnen we de trailer bekijken, terwijl we mee zingen met het iconische nummer “I’m a Barbie girl in a Barbie world”.

Beeld: warner bros

Must reads 👀