Films & Series

Finally! Disney deelt de trailer van de tweede Avatar-film

trailer-avatar-film

Avatar-fans hebben even moeten wachten, dertien jaar om precies te zijn, maar daar is ‘ie dan eindelijk! De tweede Avatar-film zal binnenkort in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Tot die tijd kan je alvast genieten van deze heerlijke sneak peek: de trailer van de nieuwste Avatar-film.

Avatar reeks

Blauwe wezens die verliefd op elkaar worden. Weet je het nog? Voor fans is het de meest succesvolle film ooit gemaakt. We hebben het over de film Avatar uit 2009 natuurlijk. Inmiddels is het 2022 en vragen fans zich af waarom film twee zo lang op zich laat wachten. Begrijpelijk want we zijn al meer dan een decennium verder.

Complexiteit

Regisseur James Cameron staat in het rijtje topregisseurs met onder andere de film Titanic op zijn naam. Zoals we dus vanaf hem gewend zijn, zitten zijn films dus heel goed in elkaar. In een interview met Variety vertelt Cameron: “Mensen begrijpen de omvang en complexiteit van het proces vaak niet zo goed.” Daarnaast legt hij uit dat ze sinds 2013 bezig zijn met het ontwerpen en filmen van vier films. “We hebben de scripts van al die vier films geschreven en afgemaakt. De cast verzameld en de opnames van films 2 en 3, en een deel van 4 al rond. En we zijn bijna klaar met de live-action.” Volgens de regisseur liggen ze dus volledig op schema.

Lees ook:
De komende drie dagen kan jij voor slechts 6 euro naar de film!

Avatar: The Way of Water

Daar is de tweede film dus eindelijk. Vanaf 14 december 2022 is deze in de Nederlandse bioscopen te zien. “De film Avatar: The Way of Water vertelt het verhaal van de familie Sully (Jack, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen volgen, hoe ver ze gaan om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan”, lezen we in de korte beschrijving over de film. Voor nu kunnen we genieten van de trailer van de nieuwste Avatar-film!

Watch on YouTube

Beeld: Avatar: The Way of Water

Must reads 👀