Films & Series

Oe la la! De trailer van ‘The Next 365 Days’ is heter dan ooit

365-days

Het derde deel van de populaire filmreeks 365 Days is binnenkort al te zien op Netflix. En nu heeft de streamingsdienst ook eindelijk de spicy trailer van de nieuwe film eindelijk met ons gedeeld. 

Zien! Dit is de spicy trailer van ‘The Next 365 Days’

Zijn jullie ready voor nog meer steamy scènes met Massimo en Laura?

Laura en Massimo

We zullen je weer even een klein geheugensteuntje geven, het is namelijk alweer een tijdje geleden. De Poolse film 365 dni, die wij natuurlijk allemaal kennen als 365 Days, verscheen in 2020 op Netflix en werd meteen een enorme hit. Dat komt natuurlijk door alle spicy scènes met Laura en maffiabaas Massimo. Het verbaasde ons dan ook niets dat er in april dit jaar een vervolg kwam op deze populaire film: 365 Days: This Day.

Spicy trailer

Op de Girlscene redactie zijn we groot fan van de 365 Days-films. En gelukkig is het nog niet over met de pret, want er komt nog een derde film bij deze reeks. Netflix heeft nu eindelijk de trailer gedeeld van deze nieuwe film en wij zijn enthousiast! En niet alleen over de trailer, want Netflix heeft ook laten weten dat we niet lang meer hoeven te wachten tot we Laura en Massimo weer kunnen zien in de nieuwe film The Next 365 Days

De tekst gaat verder onder de trailer

Watch on YouTube

Lees ook
Zien! Netflix deelt de eerste beelden het vierde seizoen van You

Release datum

Netflix heeft dubbel goed nieuws voor ons dus! De derde film van de reeks zal binnenkort al verschijnen te zien zijn op de streamingsdienst. Op 19 augustus om precies te zijn kunnen we weer genieten van de spicy scènes met Laura en Massimo. Pak de popcorn er dus maar bij en houd deze datum vrij in je agenda!

Beeld: pinterest

Must reads 👀