Food

Yummy! Wij ontdekten de ultieme tosti-combinatie mét carpaccio

tosti-carpaccio

Op de Girlscene-redactie denken wij tijdens het ontbijt al aan de lunch. Hebben we net onze lunch opgegeten? Dan is het alweer tijd om na te denken over het avondeten. Het is wel duidelijk, wij zijn gek op eten en nieuwe recepten proberen en delen daarom graag de lekkerste, goedkoopste of meest vreemde recepten met jullie. Vandaag de beste combo ever: tosti met carpaccio.

Dit is het lekkere recept voor een carpaccio tosti

Hands up als jij dol bent op carpaccio. Op de redactie eten we het liefst elke dag een broodje carpaccio, helaas niet goed voor het milieu (door de productie van het vlees) én niet goed voor onze portemonnee. Toch gaat er regelmatig een tosti is het tosti-ijzer, ook een echte guilty pleasure ;-). Girlscene’s Roos kwam op het briljante idee om deze twee producten te combineren en dit leverde een goddelijk resultaat op. Oh, en hadden we het al over de truffelmayo gehad? Loopt het water je al in de mond? Mooi! Hieronder lees je hoe je deze tosti thuis namaakt.

Dit heb je nodig:

  • Focaccia (of Turks brood)
  • Pesto
  • Carpaccio
  • Rucola
  • Héél veel truffelmayo
  • Crema Di Aceto
  • Ook lekker: Parmezaanse kaas

Zo maak je deze heerlijke tosti

Verwarm de focaccia (of het Turkse brood) in de oven en snijd het brood vervolgens door de helft. Beleg de ene kant van het brood met truffelmayo en de andere met pesto. Beleg vervolgens de ‘boterhammen’ met wat rucola, pijnboompitten en natuurlijk carpaccio. Dan mag hij nu heel even in het tosti-ijzer en voeg op het laatst wat Crema Di Aceto toe voor de smaak.

Lees ook
Déze 8 recepten zijn makkelijke om te koken voor één persoon

Pesto truffel mayo

Natuurlijk geen tosti zonder saus. De tosti is het allerlekkerst met, natuurlijk, truffelmayo! Maak het zelf of koop een potje en vermeng dit met een beetje pesto en klaar is je saus. Dippen en smuller maar!

Beeld: pinterest

Must reads 👀