Food

Tony’s Chocolonely verrast chocolate-lovers met nieuwe snack

lilbits-tonys-chocolonely

Kan jij ook niet genoeg krijgen van lekkere chocolade? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je.
Tony’s Chocolonely heeft namelijk iets nieuws. Deze heerlijke chocolade ballen, ook wel Lil'Bits genoemd, zijn zo lekker, dat je ze moeilijk kunt weerstaan.

Tony’s Chocolonely komt met Lil’Bits

Het populaire chocolademerk Tony’s Chocolonely heeft iets geweldigs toegevoegd aan het assortiment. Deze Lil’Bits zijn onze nieuwe verslaving. Heerlijke kleine chocoladeballetjes, perfect voor bij een filmavondje. Maar achter deze Lil’Bits zit ook nog een mooie boodschap. Tony’s Chocolonely wil namelijk dat iedereen in de cacao-industrie een eerlijke prijs betaald aan de cacaoboeren, wat ook wel bekend staat als LIRP (leefbaar inkomenprijs). Dat is helaas niet altijd het geval en daarom willen ze daar dus verandering inbrengen met deze Lil’Bits.

Verschillende smaken

Nu we de gedachten weten achter deze heerlijke chocoladeballetjes hebben we alleen nog maar meer redenen om naar de supermarkt te rennen en deze in huis te halen. Maar in welke smaken zijn deze Lil’Bits eigenlijk beschikbaar?

1. Melk hazelnoot

We beginnen met een van onze favoriete en tevens ook de klassieker onder de chocolade. We hebben het over de chocoladeballetjes die gevuld zijn met Knapperige stukjes hazelnoot met een romige melkchocolade laagje eroverheen. Dat wordt smullen!

2. Puur sinaasappel chocokoek

Ben jij meer van de frisse smaken? Dan is deze heerlijke Lil’Bit echt iets voor jou. De frisse sinaasappel wordt omhuld met een dikke laag pure chocolade en natuurlijk is het kruimelige chocokoekje van binnen niet te missen. Yummy!

3. Triple chocolate mix

Voor de échte choco-lovers hebben ze ook een unieke smaak bedacht. Deze bevat namelijk drie lagen chocolade met romige melk, donkere pure en de witte chocolade.

4. Melk karamel-zeezout & cookie mix

De iconische karamel-zeezout reep kent iedereen wel. Maar OMG, deze balletjes met karamel-zeezout en dan ook nog met een heerlijk koekje zijn echt niet te weerstaan. Zo klein, maar wel zo veel smaak. We love it!

5. Melk marshmallows & biscuit mix

Als je deze smaak hoort dan denk je natuurlijk aan… smores! De marshmallows tussen een knapperig biscuitje met natuurlijk niet te vergeten overheerlijke chocolade. Loopt het water je al in de mond?

Beeld: tony chocolonely