Lifestyle

Wil je hebben! Er bestaat nu een Tony’s Chocolonely adventskalender

tony's-chocolonely-adventskalender

Kerst lijkt misschien nog ver weg, maar wanneer we je zeggen dat het over iets meer dan twee maanden alweer zover is, denk je daar toch wel anders over. Daarom wordt het hoogtijd om een adventskalender te scoren om af te tellen naar de feestdagen. Wij hebben goed nieuws, want dit jaar kan je een Tony’s Chocolonely adventskalender scoren! Aftellen is nog nooit zo leuk geweest!

Tony’s Chocolonely adventskalender

Een adventskalender met een chocolaatje achter elk vakje kennen we allemaal wel van vroeger. Echter zat er (vaak) achter elk vakje dezelfde smaak en ook al waren we er vroeger fan van komen we er nu achter dat die chocolade helemaal niet zo lekker was. We zijn toe aan iets wat echt lekker is, en zorgt voor verrassingen. Dit jaar kan dat! Met de adventskalender van Tony’s Chocolonely wachten er maar liefst 25 kleine zoete verrassing op je! Allerlei verschillende smaken zitten achter de vakjes verstopt. Van melk karamel zeezout tot puur amandel zeezout tot witte chocolade smaken. Het water loopt ons al in de mond.

Meer dan een adventskalender

Het leuke van de Tony’s Chocolonely adventskalender is dat je er niet alleen van kunt smullen, maar er ook nog iets van kan leren. Door middel van de verschillende vakjes kom je alles te weten over de missie van het fairtrademerk. Het merkt hoopt namelijk een einde te maken aan de misstanden in de chocolade-industrie, zoals moderne slavernij en illegale kinderarbeid. Door middel van de adventskalender leggen ze je uit hoe ze deze missie willen waarmaken.

Lees ook:
Oeh la la! De Satisfyer adventskalender is er eindelijk weer

Bestellen

De adventskalender van Tony’s Chocolonely is een heerlijke traktatie voor jezelf, maar is ook leuk om aan een loved one te geven. Wij slaan er in ieder geval alvast een paar in voor het geval dat. Het lijkt namelijk nog ver weg, maar zoals we je vertelden is het zo alweer december. Dit jaar zijn we daarom goed voorbereid. Wil jij dat ook zijn? De adventskalender kan je vanaf nu scoren in de supermarkt, bij cadeau- en speciaalzaken en natuurlijk in de Amsterdamse Tony’s Stores of in hun eigen webshop. Hier kan je ‘m heel gemakkelijk bestellen bij bol.com.

View post on Instagram
 

Beeld: Tony's Chocolonely