Celebs

Tony Junior deelt verdrietig nieuws: ‘Ik ga je vreselijk missen’

tony-junior-opa

De volgers van Tony Junior zijn erg ontroerd door een emotioneel bericht op zijn Instagram. Hij plaatste namelijk een lieve foto met zijn opa, en dit had een hele verdrietige reden. Al snel stonden de reactie vol met steun voor Tony.

Intens verdriet

Verdrietig nieuws voor Tony Junior. Zijn opa is overleden, zo laat hij weten via social media. De dj plaatst een emotioneel bericht op Instagram over zijn geliefde opa: “Ik ga je vreselijk missen ouwe pikkebaas! Ik zal goed voor oma zorgen en we zien elkaar weer in de hemel ❤️”

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Steun voor Tony

De volgers van Tony Junior reageren massaal met lieve berichtjes en steken hem een hart onder de riem. “Gecondoleerd met jou lieve opa🌟💙 sterkte voor de komende periode”, reageert een volger. “Gecondoleerd met dit grote verlies! ❤️🙏”, laat een andere fan achter. “Gecondoleerd Toon! Heel veel sterkte”, staat ook nog in de reacties. Andere BN’ers laten ook hun steun zien. Zo laat bijvoorbeeld Chantal Janzen een hartje achter onder de post van Tony. Heel veel sterkte de komende periode, en gecondoleerd met dit verlies Tony!

Lees ook:
Tony Junior schittert in hilarische Albert Heijn reclame

Tatoeages

Vorig jaar heeft Tony nog twee persoonlijke tatoeages laten zetten van zijn oma en opa. Hij vroeg zijn grootouders een briefje te schrijven met een mooie tekst en die liet hij vervolgens op zijn lichaam tatoeëren. Zo schreef zijn oma: “Fantastisch wat er allemaal gebeurd op ‘t moment, maar blijf altijd baas over jezelf! Kus van oma” De grammaticale fout met de ‘d’ in ‘gebeurd’, wilde Tony absoluut niet veranderen. “Op dat moment schreef ze het met echte intentie en dat wilde ik op mijn lichaam hebben.” De actie van de tatoeages was impulsief liet de dj weten. “Dit zijn de meest dierbare tatoeages die je kunt hebben.”

Beeld: instagram @tonyjunior

Must reads 👀