Celebs

Zien! Dit is de mega knappe nieuwe vriendin van Tony Junior

Nicoline
nieuwe-vriendin-tony-junior

Tony Junior heeft na zijn relatie met Maan, die momenteel tot over haar oren verliefd is op Karel Gerlach, ook eindelijk de liefde gevonden. Via Instagram liet Tony Junior weten dat hij een nieuwe relatie heeft en stelt hij zijn knappe vriendin meteen aan ons voor!

Liefdesleven

Back in the days, 2017 om precies te zijn, kreeg Tony Junior een relatie met zangeres Maan. De twee leerden elkaar kennen tijdens het festival Mysteryland. Aan het einde van 2019 hadden de twee besloten een punt achter hun relatie te zetten. Na een tijdje single te zijn geweest was Tony er toch echt een keertje klaar mee en deed hij in 2021 mee aan het programma The Bachelor. Kijkers konden zien hoe Julia Sinning zijn hart wist te veroveren, maar de relatie was helaas van korte duur. Na de opnames besloot Tony toch de relatie te beëindigen.

Lees ook:
Zien! Dit is de mooie vriendin van voetballer Teun Koopmeiners

Vriendin Tony Junior

Opnieuw single dus, maar Tony is inmiddels geen Bachelor meer! Dit liet hij weten via een Instagram post waarin hij zijn nieuwe relatie onthult. Voor de gelegenheid heeft Tony professionele foto’s laten schieten, zodat volgers extra goed zijn nieuwe vriendin kunnen aanschouwen. Maar professionele foto’s of niet, dat zijn nieuwe vriendin een beauty is zien we allemaal wel! Op de jaloersmakend schattige kiekjes zien we het stel lachen, zoenen en bovenal verliefd naar elkaar kijken. “Found her”, schrijft Tony onder deze post.

View post on Instagram
 

Volgers reageren ontzettend lovend over dit nieuwe koppeltje. Zo ook Bachelor-deelneemster Diva. Ze is blij dat Tony toch de liefde heeft gevonden en reageert enthousiast onder de foto van zijn nieuwe liefje. “Yessss!!!!!!”

Beeld: Instagram: @tonyjuniorofficial