Food

Yummy: Tony Chocolonely heeft een nieuwe smaak uitgebracht

Tony Chocolonely...

Het bekende merk Tony Chocolonely heeft ondertussen al veel exclusieve smaken in hun assortiment, maar nu hebben ze weer een nieuwe smaak op de markt gebracht. De nieuwste chocoladereep is een echte klassieker en moet je zeker eens een keer proberen.

Tony Chocolonely

Iedereen kent het merk Tony Chocolonely waarschijnlijk wel. Het merk is vooral bekend om hun heerlijke chocolade in veel verschillende smaken. Alle chocoladerepen bevatten een keurmerk van Fair Trade, aangezien alle repen met eerlijke handel zijn gemaakt. Het merk wil vooral dat boeren een eerlijke prijs verdienen en zijn dan ook constant op zoek naar manieren om de ecologische voetafdruk te verminderen.

Ook zijn de pure chocoladerepen vegan, door alle plantaardige producten die zijn gebruikt. Tony Chocolonely is ondertussen al een onwijs groot bedrijf geworden en lanceren daarom ook regelmatig nieuwe smaken om exclusief te blijven. Ook nu heeft het chocolademerk weer een nieuwe smaak uitgebracht.

Lees ook:
Er bestaat chocolade zonder calorieën die je écht wil proeven

Nieuwe smaak

Nu ben je waarschijnlijk wel heel benieuwd naar de nieuwe chocoladesmaak. Tony Chocolonely heeft onlangs de smaak Puur Romige Hazelnoot Crunch uitgebracht, how amazing! De chocolade reep bestaat uit een heerlijke romige smaak van chocolade met daarbij een mix van hazelnoot en amandelpasta, dus zeker een reep waar je echt van kan genieten. De nieuwe reep van Tony is te koop bij Albert Heijn en Jumbo. Natuurlijk kan je de chocolade reep ook in de Tony’s Super Store in de beurs van Berlage in Amsterdam vinden of in de online shop. Ga jij deze nieuwe Tony Chocolonely reep proberen? Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd ;-).

Beeld: Pinterest