Beauty

OMG! HEMA verkoopt nu een tompouce shampoo en die wil je hebben

tompouce shampoo

Vind je het ook altijd zo fijn als je haar lekker zoet ruit? Dan is de nieuwe shampoo van Hema misschien wel wat voor jou! HEMA introduceerde namelijk een shampoo die ruikt naar een roze tompouce. En die wil je hebben!

HEMA Tompouce shampoo

Op TikTok kom je de gekste trends tegen. Maar laatst zagen wij wel iets heel bijzonders. HEMA introduceerde namelijk de tompouce shampoo. De shampoo ruikt niet alleen naar tompouce, maar heeft ook een roze kleurtje. De shampoo is volledig vegan en is gemaakt van frambozenextract. Het product bestaat verder voor 90% uit natuurlijke ingrediënten.

Wij meiden hebben een heel schema als het gaat om het wassen van onze haren. En dit is niet onze favoriete bezigheid, maar met deze nieuwe tompouce shampoo maakt het de douche-ervaring een stuk leuker. Maar werkt het product ook daadwerkelijk voor je haar? De reviews op TikTok zijn ieder geval erg positief en mensen zijn erg enthousiast over de zoete geur. Je haalt de shampoo voor maar liefst € 2,95.

View post on TikTok

Lees ook:
OMG! Déze roze keukenapparatuur van Lidl wil je hebben

Tompouce assortiment

HEMA staat natuurlijk bekend om hun rookworst, maar ook zeker om de heerlijke roze tompoucen. Zij hebben daarom ook wel vaker producten uitgebracht die te maken hadden met hun tompouce. HEMA heeft namelijk ook een tijdje een tompouce-douchemousse verkocht. Verder hebben zij ook nog een tompouce-haarmasker, een tompouce-luchtbed, tompouce-paaseitjes en tompouce-bier in het assortiment. En als je op visite gaat bij je familie en vrienden kun je ook altijd nog de tompouce-taart halen bij de HEMA. Lekker smikkelen!

Must reads 👀